Jaro Opublikowano 21 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2010 (edytowane) Hej. Witam wszystkich. Na forum jestem nowy i dopiero się z nim zapoznaje, ale mam nadzieję, że w miare szybko połapie się co i jak . Jestem szczęśliwym posiadaczem e46 z Namysłowa. Na codzień to chyba jak każdy praca rodzina itd. Do zobaczenia na jakimś spociku...Pozdrawiam Jarek Edytowane 21 Czerwca 2010 przez Jaro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat Opublikowano 21 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2010 witam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młoda Opublikowano 21 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2010 Witaj <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 21 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2010 siemano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Energy Opublikowano 21 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2010 Siema Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 21 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2010 Siema Jarek. Fajnie, że dołączyłeś. Raz jeszcze dziękuję za super towarzystwo na E46Fest. Szerokości na drodze i do zobaczenia na zlotach. Przy okazji - chyba jakiś dobry duch czuwał nade mną gdy lecieliśmy do Poznania. Dziś wymieniałem pompę wody - rozpierdzielona na łożysku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ-730 Opublikowano 21 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2010 Witamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 22 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2010 Siema Jarek. Fajnie, że dołączyłeś. Raz jeszcze dziękuję za super towarzystwo na E46Fest. Szerokości na drodze i do zobaczenia na zlotach. Przy okazji - chyba jakiś dobry duch czuwał nade mną gdy lecieliśmy do Poznania. Dziś wymieniałem pompę wody - rozpierdzielona na łożysku Hej. No to można powiedziec, że chyba nad nami wszystkimi czuwał, bo przecież moje turbo też ledwo wytrwało... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_banano Opublikowano 24 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2010 siemano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi