Dawid325 Opublikowano 20 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2006 Witam mam pytanie odnośnie środkowego sworznia wachacza. Czy ktoś to sam wymieniał? Czy lepiej się nie męczyć i zawieść wachacz na prasę? I jeszcze jedno czy ten sworzeń jest godny uwagi?: http://www.allegro.pl/item104939328_bmw_e36_e_36_sworzen_wachacza_przod_nowka_bmw.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pershing Opublikowano 20 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2006 Tylko na prasę , sworzeń jest bardzo mocno wciśnięty na frezie. A ten z allegro jak każdy inny , chyba nie można dokupic oryginalnych sworzni BMW , tylko z wachaczem. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid325 Opublikowano 20 Maja 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2006 Dzięki to wezme z allegro wymontuje wachacz i na prasę jakiś czas pochodzi z resztą na naszych drogach to żeby był ze złota to się wyrobi uklon_bmw bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ADI-MG Opublikowano 21 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2006 Mozna dokupic sworznie oryginalne tylko od zaufanego sprzedawcy bo maja zdarte znaczki ja tak kupowalem jak wymienialem wszystkie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid325 Opublikowano 22 Maja 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2006 Zobacze ile pochodzą a stare były orginały 260000km. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
balt Opublikowano 22 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2006 nie chce cie pocieszac ja kupilem wzeszym roku i wydaje mi sie ze juz do wymiany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid325 Opublikowano 22 Maja 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2006 :shock: o kurczę myślałem że trochę więcej dadzą radę cholera bedę miał nałuczkę bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki730i Opublikowano 23 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2006 sa dlugie sworznie produkowane przez lemfordera, mozna kupic jako zamiennik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid325 Opublikowano 27 Maja 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2006 Więc po zastanowieniu uznałem że jak coś robić to tak żeby trochę pochodziło. Pozamawiałem wszystko firmy Febi sworznie krótkie długie i tuleje jeszcze będę musiał dokupić łączniki bo są kiepskie i z prasą wyszło około 300zł. Ale różnica w prowadzeniu autka trochę jest <bmw_1> bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi