olejus Opublikowano 27 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2006 Pytam czy może wiecie jak to jest że na allegro zarówka D2S osram kosztuje 55 zł nówka a w salonie BMW około 450 zł. Czy te z allegro bez kartoników są jakieś gorsze ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin978 Opublikowano 27 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2006 w aso to jest zdzierstwo na maxa a 55zl to faktycznie tanio ja kupywalem po 100zl sztuka, philipsy, identyko jak fabryczne bo mi sie jedna zjarala to wymienilem dwie zeby miec taka sama barwe byly bez pudelka, tzn kartonik wydaje mi sie ze byly nowki po barwie swiatla bo xenony z czasem robia sie niebieskie a nowe sa bialo / zolte tuz przed totlanym padnieciem sa nawet bardzo niebieskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość skasuj Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2006 Na legnickiej auto-chip sprzedawal po 150 zl szt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGNETUS Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2006 Olejus, jesli potrzebujesz zarówek xenonowych to daj znac. Mam do nich dostęp po przystępnych cenach. Moj brat specjalizuje sie w swiatłach ksenonowych wiec wiem cos na ten temat Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radzilla Opublikowano 28 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2006 MAGNETUS, wyslalem ci juz pw potrzebuje rady jak to zamontowac w e36 w starym kloszu . dzieki za odp [ Dodano: 28 Listopad 06, 19:40 ] w sensie ksenony zamontowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enzo Opublikowano 29 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2006 Ja bylem ostatni ow olesnicy po zarowki do xenonow i pwoie mze nie ejst t ozadna bujda chyba 80zl kumep dal za sztuke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maltarn Opublikowano 29 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2006 Enzo, przejeżdżaliście przez moją wioche? Jelcz-Laskowice :?: :mrgreen: ,jechaliście tą niebieską audicą z diodowymi lampami z tyłu :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enzo Opublikowano 30 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2006 Enzo, przejeżdżaliście przez moją wioche? Jelcz-Laskowice :?: :mrgreen: ,jechaliście tą niebieską audicą z diodowymi lampami z tyłu :mrgreen: hmmmm niepamietam ,wie mze niebeiska audica ale diodowych lamp z tlu ona nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maltarn Opublikowano 30 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2006 no ale jakieś takie nieorginalne są :mrgreen: z przodu ciemne, i fajna felga :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi