tazunio Opublikowano 18 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2010 witam, kupie 2 amortyzatory przednie "sportowe" pod lage 51mm uzywane (w bdb stanie) lub nowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lijo Opublikowano 19 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2010 Jak Ciebie nie ciśnie z tą podmianką to miałbym MTS Technik do opylenia (i springi H&R - wzmocnione o obniżeniu -35/-35) Przejechane jest na nich 8tkm na ta chwilę. Ja poluje na B6 na przód (na tył już mam) i dopiero wtedy będą do sprzedania Oczywiście nie mam z tym ciśnienia więc nie znam dnia ani godziny 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 19 Października 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2010 spoko, poślij mi cenę na PW, jak nic innego nie znajdę to wezmę od ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 19 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2010 na allegro sa b8 na gruba lage za 450 komplet, pozniej poszukam linka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 19 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2010 zawsze w zerkopolu mozna skrocic i utwardzic chyba http://allegro.pl/bmw-e30-bilstein-b6-b8-amortyzatory-przod-i1280720911.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lijo Opublikowano 19 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2010 Hmm .... tylko jaki jest ich stan? Nic nie jest napisane. W sumie to co by nie napisał to i tak trzeba uwierzyć bo innaczej nie kupisz Co do skracania to nie chcę nic takiego robić. Wracam do standardowych sprężyn ale z B6 bo mam dość obijania dokładki o krawężniki na parkingach (to low). Poza tym śmigam ze sprzętem nurkowym który swoje waży. Także potrzebuję B6 na "gruby" przód i mam do opylenia zestaw MTS/H&R Jeden jest nieco krótszy czy to złudzenie optyczne? Jak myślicie? Foto b6.jpg.JPG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi