Pershing Opublikowano 17 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2005 A dokładniej subwoofer , montował ktos juz ? Mam u siebie taki problem , mianowicie bagażnik w E30 to konstrukcja zamknięta , na dodatek bardzo dobrze wygłuszona i jeśli mieć suba w bagażniku to praktycznie wewnątrz auta w ogole go nie słychać. Treaz woże skrzynkę na tylnym siedzeniu :lol: ale tam nieraz ktos musi wsiąść. Ma ktos jakiś pomysł jak zrobić żeby przenieść suba spowrotem do bagażnika , ale żeby było go słychać w środku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 17 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2005 pewnie dziurę w tylnej przegrodzie trzebaby wycharatać :lol: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 20 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2005 wiem, że niektóre E30 mają dziure za tylnum siedzeniem na narty. Widzałem że niektórzy tam montujągłośnik niskotonowy. Poza tym znajomy ma skrzynie na dobrym wzmacniaczu i efekt jest niezly pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maltarn Opublikowano 20 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2005 z tego co wiem to Mordulcowi coś w bagarzniku gra, niech On się wypowie :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 21 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2005 No rzeczywiscie cos tam u mnie gra w bagazniku wlasnego pomysłu i wykonania skrzynia pod wymiar do E30 z całkiem mocnymi głoscniczkami , powiem tylko tyle ze magnat 460 sie skonczył :lol: ale w srodku na 3/4 mocy nie dało sie usiedziec :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pershing Opublikowano 21 Października 2005 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2005 ja chyba miałem badziewny głośnik i wzmacniacz skoro u Mordulca nie dało się wysiedzieć , pokombinuje jeszcze. Mordulec , a Ty nie masz tego otworu na narty czy jakiejś ichnej dziury do bagażnika ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 21 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2005 Nie wiem jakiej mocy miales tego woofera , ten co ja zrobilem ma 400W ale RMSa nie jakiejs tam pseudo-mocy-muzycznej i dla ciekawostki dodam ze jeden głosnik wazy 6,5kg :lol: UPDATE : u mnie jest oparcie tylnej kanapy pełne tzn nie ma tego bajeru do transportu nart , ale za to jest dziura w tej blasze oddzielajacej bagaznik od wnetrza auta , no i w tym miejscu gdzie nie ma blachy wycieta jest cala gąbka z fotela i naprawde niezle podaje bas z bagaznika :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pershing Opublikowano 22 Października 2005 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2005 No to mam pecha bo mój egzemplarz nie ma takiej dziury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 22 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2005 Szczerze to nie mam pojecia czemu akurat u mnie jest cos takiego mimo ze tylna kanapa nie ma miejsca przez ktore mozna przełozyc narty , ale moze pokombinuj cos ze zdjeciem oparcia i moze akurat ta czesc srodkową sie jakos demontuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bob Opublikowano 22 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2005 a próbowaliście wyciąc dzóre po środku tylnej kanapy(tzn. od wewnątrz, ze tego nie widać) za podlokietnikiem tam wstawic głosnik(ustawić w strone kabiny) i zrobić skrzynke niedużą. Myśle ze wytlumaczyłem o co mi chodzi :lol: Mój sąsiad miał tak zrobione w E39 w Autofilu i grało super, cały bas szedl na kabine i wewnątrz było głosno, a w bagażniku cisza i spokój :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiCKOS Opublikowano 30 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2005 ja osobiście w E-30 nie miałem żadnych dziur na narty głośniki itp u mnie był woofer z 30 cm głośnikiem bodajże to magnat i całkiem nieźle się basem niosło mam ten jeszcze woofer wcale tak źle nie było .... a co do nagłośnienia to bym zainstalowałw aucie 4 gwizdki z 4 średniortonowe żeby nadawały tak zwany Mid Bass i woofer z 30 cm do bagażnika i będziesz miał filharmonie w samochodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi