Pershing Opublikowano 17 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2005 Kto chce zobaczyć jak powinno wyglądać porządne E30, powinien tutaj wejść galerie E30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maltarn Opublikowano 17 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2005 dziekujemy, E30 są piękne :mrgreen: nawet bez tuningu 8) jak za pare lat zobaczycie moją E30 to szczęką po asfalcie bedziecie szorować :mrgreen: :arrow: albo bedziecie sie zwijać ze śmiechu :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enzo Opublikowano 17 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2005 BMW 335i Touring E30 (silnik 3.5l R6 M30) Wogule to jak keidys podczas pobytu w skarbimierzu w ktoras wakacyjna neidziele, przyjechali d oskarbimioerza. Srebne 325i E30 Coupe na rej. PGS to co w drifcie startuje i BMW 335i Touring z Wrocka, i robil iDrift Show chyba z 20 opon wykonczyli, wszytsk omam na filmikach. Skrece w ejdno i zamieszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pershing Opublikowano 18 Października 2005 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2005 Tą betę ze zdjęcia widzę dość często na mieście , ostatnio bodajże na paprotnej pod marino koleś wyleciał bokiem w żmigrodzką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enzo Opublikowano 18 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2005 fotki M3 E30 zrobione przez ze mnie na zlocie Beeme kw Skarbimierzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pershing Opublikowano 18 Października 2005 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2005 O pan Kijafa był , to jest chyba najładniejsze M3 jakie widziałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enzo Opublikowano 18 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2005 O pan Kijafa był , to jest chyba najładniejsze M3 jakie widziałem Tez tak mysle, ehh te poszerzenie, i chyba jedyny silnik R4 16V najsluszniejszy na swiecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pershing Opublikowano 18 Października 2005 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2005 O pan Kijafa był , to jest chyba najładniejsze M3 jakie widziałem Tez tak mysle, ehh te poszerzenie, i chyba jedyny silnik R4 16V najsluszniejszy na swiecie Jesteś w błędzie Enzo , akurat u Kijafy jest silnik R6 S50B30 286KM przeszczepiony z E36 M3 zobacz pod maske na zdjęciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enzo Opublikowano 18 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2005 ale m ichodzilo seryjne M3 E30 :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi