Enzo Opublikowano 17 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2005 Jak jest topic o witaniu, to mzoe tez taki gzdie rpezentwoac bedziemy swoje fotk izeby rozpoznac sie na ulic ja na peirwszy strzal, mysle ze na prawidlowym tle :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 18 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2005 tło gitara :lol: ale swoje autko byś pokazał :roll: :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maltarn Opublikowano 18 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2005 tylko sie nie śmiać :mrgreen: aj em ten po lewej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pershing Opublikowano 18 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2005 Dobra to i ja :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enzo Opublikowano 18 Października 2005 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2005 tło gitara :lol: ale swoje autko byś pokazał :roll: :? Mysle ze mojego auta, nie ma sensu pookazywac bo to nie BMW Ale jeszcze w tym roku mozliwe ze bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maltarn Opublikowano 18 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2005 A tutaj ja z obecnym pojazdem :mrgreen: 50ccm i tylko kilka(ale jakże silnych) koników :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pershing Opublikowano 18 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2005 Hehe , tez miałem simsona jak byłem troche młodszy , tylko S51B ze skrzynią 4 , całe 65 wyciągał :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maltarn Opublikowano 18 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2005 mój ma oznaczenie SR50b4 też czwórka skrzynia, cylinder (nie mówić nikomu) 60ccm :mrgreen: polerka kanałów i takie tam a ile idzie to pojęcia nie mam bo linka sie ukręciła :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 18 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2005 ja z kolegami na basenie, jestem po prawej z krzyzykiem na szyji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maltarn Opublikowano 18 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2005 Fajne łańcuszki :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 18 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2005 Dobra to i ja no Pershing widzę że furę zmieniłeś hehehehe :roll: :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 18 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2005 ja z kolegami na basenie, jestem po prawej z krzyzykiem na szyji eeeeeeee kosa , ładujesz nas czy na serio ?? , ale pływać chyba się nie da bo na dno od razu , hehe :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 18 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2005 ja z kolegami na basenie, jestem po prawej z krzyzykiem na szyji eeeeeeee kosa , ładujesz nas czy na serio ?? , ale pływać chyba się nie da bo na dno od razu , hehe :lol: hahaha, nie no Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bob Opublikowano 18 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2005 może prezentujcie swoje autka. Po tym bardziej można sie poznać na drodze. Ja pokaże swoje chociaż to nie BMW, ale nastepny....zobaczymy:) http://img5.imageshack.us/img5/4078/16kn1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 18 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2005 A tu kilka moich zdjec , zeby bylo łatwiej sie rozpoznac na miescie lotnisko w skarbimierzu przejazd przez torun w towarzystwie 300 innych beemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enzo Opublikowano 18 Października 2005 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2005 ja tez mam fotke z torunia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bob Opublikowano 18 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2005 HMM Mordulec to twoje BMW kojarze, czasami je widuje :lol: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 19 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2005 HMM Mordulec to twoje BMW kojarze, czasami je widuje :lol: :lol: właśnie, wydaje mi się że widziałem Cie pare razy razy pod Milenijnym, wpadają w pamięć te zderzaki pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 19 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2005 hej swoje zdjęcia możecie wrzucać tu, ale dla autek miejce jest tu : www.forum.maxbimmer.pl/viewtopic.php?t=169 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 27 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2005 Hej wklejcie po jakims 1 swoim zdjatku zeby wiedziec z kim sie gada na nastepnym spocie pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 27 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2005 To nie bedzie identyfikatorow :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 27 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2005 To nie bedzie identyfikatorow :cry: heheheheeh :lol: :lol: dobre, Hej wklejcie po jakims 1 swoim zdjatku zeby wiedziec z kim sie gada na nastepnym spocie pozdro byłeś na spocie , to wiesz who is who , najważniejszych widziałeś, hehehehehe :lol: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 27 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2005 nie wiem dlaczego ale jakoś w pamięci najbardziej utkwił mi "SZAMAN" i nie wiem czy w pozytywnym znaczeniu pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pershing Opublikowano 27 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2005 A który to był ten SZAMAN ?? jakos go nie kojarze :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 27 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2005 A który to był ten SZAMAN ?? jakos go nie kojarze :?: tak chyba sie przedstawial ten klient co trafił pod milenijny całkiem przypadkiem i pierwszy pojechał........ pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi