Pawel.Kwasik Opublikowano 28 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2011 Witam , Jestem Pawel Kwasik i jestem dystrybutorem czesci do BMW niemieckiego tunera Hamann a takze oryginalnych czesci. Moje zapytanie dotyczy umieszczenia reklamy na Pansta stronie. Wspieranie klubu gadzetami firmowymi a takze wieloma innymi kamapianiami. Nie chce tego tematu szeroko opisywac na forum, poniewaz uwazam ze jedyna osoba mogaca podjac jakiekolwiek decyzje jest Administrator strony. Widzialem ze jest to Pan Krzysiek. Panie Krzysku prosze o kontakt na moj email. Chetnie odpowiem na wszystkie pytania. Pozdrawiam Pawel Kwasik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kevin Opublikowano 28 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2011 Witam ,Jestem Pawel Kwasik i jestem dystrybutorem czesci do BMW niemieckiego tunera Hamann a takze oryginalnych czesci. Moje zapytanie dotyczy umieszczenia reklamy na Pansta stronie. Wspieranie klubu gadzetami firmowymi a takze wieloma innymi kamapianiami. Nie chce tego tematu szeroko opisywac na forum, poniewaz uwazam ze jedyna osoba mogaca podjac jakiekolwiek decyzje jest Administrator strony. Widzialem ze jest to Pan Krzysiek. Panie Krzysku prosze o kontakt na moj email. Chetnie odpowiem na wszystkie pytania. Pozdrawiam Pawel Kwasik To raczej do Krzyska masz pan pytania a nie pan Krzysiek do pana ;p ale może coś z tego będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 28 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2011 E-mail wysłany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi