misza Opublikowano 17 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2011 witam, jak w temacie, kupię kompresor wraz z dwoma przewodami (te przy osuszaczu) numer części kompresora: 64528385915 (inny podobny numer nie będzie pasował?) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx_sz Opublikowano 17 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2011 jaki silnik masz mam sprezarke od 2.3 2.8 m52 140zł i te rurki w granicach 40zł sztuka nie wiem jeszcze dokłądnie o jakie ci chodzi ale to jest kwestia uzgodnienia wszystko jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misza Opublikowano 18 Maja 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2011 silnik 2.0 na vanosie, a numer części się zgadza? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx_sz Opublikowano 18 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2011 ale silnik m50 czy m52? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx_sz Opublikowano 18 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2011 zreszta od takiej i takiej mam jakby co to moge ci wysłac za pobraniem płatne przy odbiorze tylko jeszcze napisz dokładnie o ktore wezyki ci chodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bili328 Opublikowano 18 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2011 ale e34 m50 bo przewody moga byc inne w kazdym modelu samochodu jak by co to mam wszystkie kompletne przewody z e34 i cała pompe klimy a klima działała do samego konca w tym samochodzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misza Opublikowano 19 Maja 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2011 silnik mb52, może jakieś fotki? z numerem części? sprawdzę dokładnie, zrobię foto i napisze jakich przewodów mi brakuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx_sz Opublikowano 19 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2011 no to dokłądnie z tego silnika mam jutro spisze numer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misza Opublikowano 20 Maja 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2011 ok, czekam z niecierpliwością na odpowiedź bo upały co raz większe :? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx_sz Opublikowano 20 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2011 witam nie mogłem znalesc zadnego numeru jedynie co to spisałem z takiej zielonej naklejki taki numer 8 390 646 ale to jest wyciagane z takiej bmw jak ty masz z silnika 2.0 24v m52 czy li musi pasowac jak jestes zdecydowany to mi jeszcze podeslij fotki o jakie weze ci chodzi i w poniedziałek moge ci to puscic paczka za pobraniem płatne przy odbiorze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misza Opublikowano 24 Maja 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2011 tu są 2 fotki http://www13.speedyshare.com/files/28616017/download/Zdjcie-0085.jpg http://www16.speedyshare.com/files/28616026/download/Zdjcie-0086.jpg w tym miejscu powinien być osuszacz, który mam w bagażniku, ten przewód co jest na zdjęciu również potrzebuje bo jak się przyjrzy to jest troszkę zagięty... pytanie_bmw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx_sz Opublikowano 24 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2011 to teraz dokładnie napisz co potrzebujesz wszystko mam to napisz zrobie ci wycene i wysle jutro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misza Opublikowano 24 Maja 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2011 kompresor, ten przewód co widać na zdjęciu, oraz te co do osuszacza idą, nie mam ich więc nie wiem dokładnie które... pokaż mi też foty jak masz może pomogą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx_sz Opublikowano 25 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2011 Witam wszystko mam a wiec tak sprezarka 140zł + te 2 weze ten długi 50zł ten krótki 40zł + koszta wysyłki jakies 20zł jak ci pasuje przyslij dane i ci to wysyłam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misza Opublikowano 26 Maja 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2011 a nie będą potrzebne 3 przewody? trochę drogo te przewody... qesta1990@tlen.pl i gg 6711912 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx_sz Opublikowano 26 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2011 czyli ty nie masz zadnych przewodów tak chcesz wszystkie do klimy? znajdz wszystko na allegro podeslij linki bo ja cie juz nie rozumie co ty chcesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misza Opublikowano 27 Maja 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2011 a masz ten sam silnik w aucie czy tylko części do niego? bo jak byś mi wysłał zdjęcie to bym Ci zaznaczył i pokazał, mam 2 przewody z ,,kurkami" gdzie się zakręca klimę, i te 2 przewody mam ale jeden jest zagięty (ten co wysłałem foto) no i te do osuszacza więc nie wiem ile ich tam idzie bo ich nie widziałem na oczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx_sz Opublikowano 27 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2011 czyli chcesz wszystkie przewdy do klimy tak?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misza Opublikowano 27 Maja 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2011 przeczytałeś posta wyżej? napisałem co mam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx_sz Opublikowano 28 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2011 poszukaj fote w necie takiego silnika zaznacz co chcesz wiem juz chyba o co ci chodzi ale zebym gafy nie popełnił to podeslij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi