galone Opublikowano 3 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2012 (edytowane) witam, znajomi chca sprzedac swoje bmw. 2003 rok, czarne, 195 tys. skora opony zima lato, oplacone, bezwypadkowy, cena to juz z wlascicielem. 692477016 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Edytowane 3 Stycznia 2012 przez galone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
willi230 Opublikowano 3 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2012 bezwypadkowy........a w dupke czasami ona kiedyś nie dostała?? bo coś "na oko" tyl mi nie pasuje.... stoi we wro czy gdzies w brzegu dolnym, wołowie ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 3 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2012 Stoji jak się nie mylę po fotkach- Grabiszyńska a Hallera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacperix Opublikowano 3 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2012 stalowa/pereca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
galone Opublikowano 3 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2012 chyba nie bity, dbaja o auto. autostoi w innym miejscu ale dobra orientacja w terenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 3 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2012 dobra orientacja w terenie. Ma się pamięc fotograficzną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
galone Opublikowano 3 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2012 a co byles u mnie w odwiedzinach? haha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
willi230 Opublikowano 3 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2012 drugie foto....tył coś nie idzie w linii załamania.... ps. taki brak zaślepek jakoś np mnie odrzuca:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi