giez0r e34 Opublikowano 4 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2012 Cześć,jestem Łukasz z Wrocławia i mam 19 lat.BMW od zawsze uwielbiałem;],szczególnie e34.Od ponad roku posiadam czarną e34 z 91 roku 520i M50 bez Vanosa.Już niebawem postaram się przedstawić na forum moją piękną aby grono forumowiczów mogło ocenić.Pozdrawiam wszystkich serdecznie i do zobaczenia;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beaver79 Opublikowano 5 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2012 Witamy, witamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasso12 Opublikowano 6 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 Fajna furka, praktycznie bezproblemowa. Miałem dwie i byłem super zadowolony.happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi