my320d Opublikowano 29 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2012 Jezdze autami marki BMW juz od '81 roku, kiedy to zostalem wlascicielem '71 BMW 2002, potem kolejno '75 2002, '92 318is, '01 325Ci, oraz obecnie '04 320d Touring. Przez kilka lat przed 318is jezdzilem fajnym '83 Porsche 944. Jako ze samochody BMW nie sa tanie w naprawie, dosyc szybko nauczylem sie je samodzielnie serwisowac, no i przy okazji tuningowac moje ostatnie 2002. Poniewaz wiele lat pracowalem w branzy wyscigow samochodowych, posiadam wiedze oraz doswiadczenie zdobyte poza swiatem BMW, ktore jednak ma dosyc szerokie zastosowanie m.in. do BMW. Jesli moge to chetnie sluze wiedza. Z zainteresowaniem wlasnie czytam Wasze posty, ktore okazuja sie dosyc przydatne w mojej obecnej sytuacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 29 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2012 Miło, że dołączyłeś do naszego grona. Mam nadzieję, że chociaz częśc Twej wiedzy przelejesz na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisnia1419 Opublikowano 29 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2012 witamyuklon_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
my320d Opublikowano 29 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2012 Miło, że dołączyłeś do naszego grona. Mam nadzieję, że chociaz częśc Twej wiedzy przelejesz na forum Oczywiscie chetnie w miare pojawiajacej sie tematyki i mozliwosci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 30 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2012 witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 5 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 No to witamy na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasso12 Opublikowano 6 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 Siemka, wiedzy nigdy za dużohappy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystian 520I Opublikowano 6 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 siemka;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 7 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 witam witam chętnie łykniemy trochę wiedzy od ciebie jak tuningować nasze furyhappy_bmwhappy_bmwhappy_bmwhappy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość e34t Opublikowano 7 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 Witam Wszystkich którzy Kochają To co Dobre BMW. Niech wam służą i pomaga wiedza uzyskana tu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi