Matrix Opublikowano 25 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2005 co powiecie na taką maske? http://img380.imageshack.us/my.php?image=image161kk.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 25 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2005 Matrix ale o co ci chodzi z ta maska ?? bo ja nie widze zadnej roznicy , wyglada jak seryjna macha :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matrix Opublikowano 25 Października 2005 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2005 heh widzisz mordulec przyjrzyj sie dokładnie jest naciągnieta jakies 2-3 sm razem z nadkolami tlatego tak niewidac a przykrywa postojówki widziesz róznice?? przyjrzyc sie dobrze.. jak bedzie gril i lap[y to zobaczysz:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 25 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2005 No moze i faktycznie jak przyjda lampy to bedzie bardziej widoczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maltarn Opublikowano 25 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2005 widać widać, wprawne oko dostrzeże wszystko :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bob Opublikowano 25 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2005 wygląda jak ooryginal, ale wtajemniczeni sie skapną ze jest naciagnięta. Bardzo mi sie podoba!!!!! Jaki kolor bedzie miała E30?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matrix Opublikowano 25 Października 2005 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2005 biała perła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 25 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2005 O to jestem ciekaw efektu , zobaczymy czy bedzie innaczej sie mienił niz u mnie w passacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maltarn Opublikowano 25 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2005 a pokarz fotki passka... :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bob Opublikowano 25 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2005 zara sie przejade i mu cykne pare :lol: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 26 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2005 :arrow: Matrix czekamy na końcowy efekt :shock: :shock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matrix Opublikowano 26 Października 2005 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2005 jeszcze troche z 2-3 tygodnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 27 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2005 czy znaczek BMW tez będzie zaszpachlowany ?? pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matrix Opublikowano 27 Października 2005 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2005 jest ju dawno;p tak jak i listwy z drzwi i klamki;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bob Opublikowano 27 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2005 a jakie zderzaki bedą?? i jaki masz motor tam, bo zapowiada sie bardzo ładnie widze. Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matrix Opublikowano 27 Października 2005 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2005 mam niskie ale niezakładam lakiernik niechce tego motowac a porazym jak załozyłem to przeswit mam 5-6 cm... to sie nieoplaca na zime narazie bedzie seria a po zimie walne zderzaczki by kozak był Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enzo Opublikowano 27 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2005 Co d ozaszpachlwoania znaczkow BMW to nie ejst em za :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matrix Opublikowano 28 Października 2005 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2005 gusta i gusciki/... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 28 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2005 Hej zgadzam sie z Enzo, ja tam sie nie wstydze że jeżdze BMW, ale to kwestia gustu a o gustach się nie dyskutuje pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matrix Opublikowano 28 Października 2005 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2005 wiesz ja tez sie niewstysze a mysle ze jak podjełem sie juz przerubke to znaczki i listwy to podstawa a mysle ze e30tka jest tak znana ze kazdy bedzie wedział ze to bmw... i sie3 plany zjebały.... okazuje sie ze lakier lipa.. i trzeba nałozyc 12 warstw czy jakosd tak i potrzebne są jeszcze 3 litry farby a kazdy litro to ponad 200zł tak ze chyba plany sie wydłuzą((( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 2 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2005 uuuuuuuuuuuu to szkoda, ale i tak czekamy :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matrix Opublikowano 2 Listopada 2005 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2005 jest gud jeszcze tylko cllar na lakier i bedze wymalowana boze ile to trwa:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enzo Opublikowano 3 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2005 To juz niedlugo :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matrix Opublikowano 3 Listopada 2005 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2005 no w poniedziałek;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 3 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2005 napisz po wszystkim ile Cie to wynioslo, a moze masz jakiegos lakiernika bo chce zrobic renowacje lakieru z polerką ?? pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi