Skocz do zawartości


Szarpanie mi zimnym autem!!!!


Rekomendowane odpowiedzi

Proszę o radę!!!

Dwa tygodnie temu zgasła mi moja bunia i maiałam problem z jej ponownym uruchomieniem. Pomogło dopiero poruszanie bakiem i kablami od pompy paliwa. Mechanik powiedział, że padła pompa paliwowa. Więc została wymieniona. Jednak teraz gdy odpalę i zaczynam jechać to szarpie na zimnym silniku. Dopiero gdy wcisnę sprzęgło i przygazuję to przestaje. Jednak powtarza się to aż nie nagrzeje się do swojej temperatury. Póżniej już jest okey. Mechanik mówi, że to świece...... A co WY na to??????? Czy to rzeczywiście świece, czy nadal coś z pompą?

HELP, HELP!!!! pytanie_bmw pytanie_bmw uklon_bmw uklon_bmw

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

  • 4 tygodnie później...

jedno mnie zastanawia, skoro pompa paliwa siadła to dlaczego niby pomoglo poruszanie kabelkami i bakiem :idea: :?: :!:

a ja bym sprawdził w odpowiedniej kolejnosci:

-świece- calkiem możliwe ponieważ w nizszej tem. potrzebna jest ich wyzsza sprawnosc i stan

-przewody wysokiego napiecia- j.w

-sprawdził cewke

-czy nowa pompa daje odpowiednie cisnienie

-no i te nieszczelnosci i przepływomierz o których pisano wyżej.

Pozdrawiam!

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

 Udostępnij



  • Ostatnio przeglądający

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...