NiCKOS Opublikowano 28 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2005 ładna M3 a ciekawe jak lata ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
REKIN-E28 Opublikowano 28 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2005 Mysdle ze nie chcesz wiedziec jak lata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiCKOS Opublikowano 28 Października 2005 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2005 raczej myśle że jakby pożyczyli mi to na 10 minut to już bym był u ruskich pod granicą i robił jakiś mały przemyt ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
REKIN-E28 Opublikowano 28 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2005 dobra dobra o ile wogole bys tym dojechal; w calosci bez scinania drzew i slupow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiCKOS Opublikowano 28 Października 2005 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2005 spokojnie dałbym sobie rade juz bym spiął swój mózg żeby uciec tym hehe ale marzenia nawet takiej nie ujrze a co dopiero dotkne czy usiąde na chwile za sterem i uruchomić wyobraznie że jade .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemass Opublikowano 28 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2005 kilka razy w roku niedaleko granicy smigaj takie na torze lausitz, więc może jakieś marzenia spełnisz :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiCKOS Opublikowano 28 Października 2005 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2005 mozesz podać dokładniejsze miejce tych imprez i co jaki czas sie spotykają i ile taka impreza kosztuje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bob Opublikowano 29 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2005 mam filmik jak takie BMW jezdzi po torze Nurburing(czy jak to sie pisze). Moja ocena: auto dośc dynamiczne :lol: :lol: :lol: i v-max też nie najgorszy bo ze 350 :lol: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiCKOS Opublikowano 30 Października 2005 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2005 chciałbym zobaczyć to na żywo jak to lata .... ciekawy jestem osiągów tego potworka wiem jak latają m powerki ale nie wiem jak latają m powerki po przeróbkach ... to tylko chyba mu skrzydeł brak ... ten filmik będzie można zamieścić w dziale download ... Sam go chętnie zasse Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 30 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2005 Filmik sie zwie "m3_gtr_nurburgring" i powiem tylko tyle ze ogladajac go to normalnie az sie czuje przeciązenia jakie panuja w tym aucie normalnie rewelacja , drajwer wymiata kosmicznie :lol: Filmik zajmuje 50MB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiCKOS Opublikowano 30 Października 2005 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2005 u mnie na sieci niestety nie ma tego ale poszukam mam jeszcze kilka programów p2p jakbym chciał usiąść no przynajmniej nawet jako pilot w takim aucie poczuć masakre na starcie jak wbija w fotel aż mam ochote z bmki zrobić torówke ... ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enzo Opublikowano 31 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2005 ja jechalem M3 GT E36 i dla mnie to juz jest auto masakra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goglin Opublikowano 3 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2005 Pod tym linkiem znajdziecie jak lata BMW M3 ... jak dla mnie wystarczy 8) ... a co Gtr potrafi to sie mozemy domyslic :mrgreen: http://video.search.yahoo.com/video/view?&h=144&w=192&type=mpeg&rurl=www.tjuetre.com%2Fbmwgalleri.htm&vurl=webzoom.freewebs.com%2Ftjuetre%2FBMW%2520M3.mpeg&back=p%3Dbmw%2Bm3%26sm%3DYahoo%2521%2BSearch%26toggle%3D1%26ei%3DUTF-8%26fr%3DFP-tab-vid-t%26b%3D21&turl=re2.mm-so.yimg.com%2Fimage%2F1702331577&name=BMW%20M3.mpeg&no=26&tt=462&p=bmw+m3&size=3.4MB&dur=38 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi