inters2 Opublikowano 21 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2006 mam takie pytanie: czym sie rozni bmw compact hatchback a sport coupe bo z wygladu chyba niczym (chodzi mi o te starsze modele czyli roczniki 1996 itp) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2006 Jest zasadnicza różnica między wersjami Compact i Coupe (Sport) - jeśli mowa o modelu E 36 <bmw> czyli lata 1990 - 99. Przede wszystkim MIEJSCE <bmw_1> Przody mają bardzo podobne, ale tył zupełnie inny... Co do wyposażenia i silników to chyba bez różnic z pozostałymi wersjami. Niemal na pewno nie było nigdy wersji ///M Compact. Ale najlepiej widać to na przykładach : 1. WERSJA COUPE / Sport 2. WERSJA COMPACT Mam nadzieję, że teraz wyraźnie to widać <bmw_2> Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inters2 Opublikowano 22 Listopada 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2006 no widac duza roznice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TDSerek Opublikowano 22 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2006 roznica bije po oczach ... ponadto ma zupelnie inne wnetrze ktore wogle mi nei podchodzi zwlaszcza konsola srodkowa i przelaczniki do swiatel...katastrofa...takie moje zdanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMW_Zbyszek Opublikowano 24 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2006 Teraz to mnie normalnie zamurowało :shock: Jeśli nie widzisz różnicy to musisz iść do okulisty :shock: :shock: :shock: :wink: Przecież wszystkie różnice widać idealnie z boku - weź choćby 2 zdjęcia z boku i wszystko jasne -- już pomijając sposób otwierania bagażnika - tych aut NIE DA SIĘ POMYLIĆ między sobą. Pozdrawiam :-) <bmw_2> <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumunm5 Opublikowano 26 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2006 a co powiecie o roznicy w tym przypadku?? http://img227.imageshack.us/my.php?image=e34coupe2jo9.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OpTo Opublikowano 27 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2006 fajna bryka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pp100 Opublikowano 19 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2006 rużnica jest ogromna ,jak dla mnie coupetka jest the best a compact taki sobie bez urazy wszystkie betki są git Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi