paid_in_full Opublikowano 8 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2006 Witam wszystkich posiadaczy samochodów marki BMW. Ze względu na lokalny patriotyzm oraz fakt że zostałem jakiś czas temu posiadaczem, najstarszego chyba na tym forum, BMW postanowiłem się przyłączyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2006 Siemanko !! <bmw_2> Masz fotki ?? <bmw_3> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 8 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2006 Siemanko bmw_beer :shock: .... 1802 ?? rzeczywiscie najstarszy jak do tej pory model <bmw_2> jak mozesz to wrzuc zdjecia :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maltarn Opublikowano 8 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2006 Witamy witamy <bmw_2> please the foto :mrgreen: aż ślinka cieknie jak sie czyta 1802 :mrgreen: zapraszamy do udzielania się na forum, oraz do przyjazdów na spoty :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paid_in_full Opublikowano 8 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2006 Wrzuce po "łykendzie" ale obecnie to naprawdę cień dawnej świetności, zapraszam wszystkich na bmw02.pl, jedyna pomarańczowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blondzia :* Opublikowano 8 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2006 no no powiem :shock: niezła furka... moje gratulacje :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enzo Opublikowano 8 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2006 witam! dawaj foty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 8 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2006 witam szacuneczek i uklon w Twoja strone, piekne autko, pozwolilem sobie wrzucic 1 zdjecie na wakacje widzialem żółtą 2002tii, kogos z gdanska autka z dusza pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enzo Opublikowano 8 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2006 Kosa ale pzreceiz to BMW nie ma polskich blach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski Opublikowano 8 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2006 siema Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość skasuj Opublikowano 8 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2006 cze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 9 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2006 Kosa ale pzreceiz to BMW nie ma polskich blach nie ma bo blachy szwedzkie podobno, ale to znajomi Brunera ponoć To zolte 2002tii to znajomych z gdanska, byli nim nawet w borsku w kwietniu zeszlego roku, bardzo ciekawy samochodzik. Wbrew pozorom to nie coupe tylko touring - a oficjalnie dopiero w E30 wprowadzono touringa Wiecej fotek tej beemki mozna znalesc tutaj: http://slave.e-edukacja.p...2005/index.html , a Szwed nie moze miec dziewczyny polki i mieszkac w Gdansku? :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nibiru Opublikowano 9 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2006 <bmw_2> A myślałem, że to ja mam najstarszą fure Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1986 Opublikowano 9 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2006 hehe - to mój model jest chyba drugi Moja to E21 316 rocznik 81;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zebb Opublikowano 10 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2006 NO MORE QUSETIONS!!!! Respect!!!!!! Witam i zniecierpliwościączekam na spotkanie na żywo!!! <bmw_2> <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paid_in_full Opublikowano 11 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2006 Garść danych: -rok produkcji nadwozia lipiec 1973, -silnik niestety wrzesień 1974, typ M10, jeden gaźnik solex 36-40 PDSI -sportowa kierownica, fabryczny szyber-dach -obniżony o 38 mm - zawieszenie BOGE -wałek do regeneracji, łańcuch do wymiany, rozrusznik też podupadł, kopułka zła -blacha: dziury w podłodze, progi do wyrzucenia, reapratury błotników do wymiany , błotniki przednie będą zmienione na nowe, dolne partie pasa przedniego i tylnego do roboty jak i nadkola Plany -przywrócenie do stanu fabrycznego, z malowaniem w "barwach wojennych" BMW tego okresu tzn. lakier ten który jest + czarny mat na masce i dalej powyżej listew a poniżej linii okien do tylnej klapy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enzo Opublikowano 11 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2006 NO fajny, ja bym tam sadzil jakis mocny silnik najlepiej 6 cylindrow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi