romek17 Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Witam mam do sprzedania oryginalne lampy z BMW E46 1.9I 2000 rok. vin AY32261 . Można samochód sprawdzić na stronie RealOEM.com jest to wersja europejska oczywiście . W lampach miały zostać wyczyszczone klosze i miały być dalej użytkowane w samochodzie ale trafiła się okazja i kupiłem nowsze ksenony. Dlatego je sprzedaję . Lampy były sprawne ,wszystko działało . Podczas wyciągania coś jakby pękło lub się zarysowało bez przypadek dlatego piszę żeby nie było problemu ale przyglądałem się i ciężko mi coś ocenić jeśli ktoś się zna to na pewno będzie wiedział co i dlatego zachęcam do obejrzenia przed zakupem u mnie w domu. Lampy sprzedaję jako uszkodzone bo na pewno się komuś przydadzą jak są dobre lub na części jak są uszkodzone dlatego żeby nie było nieporozumień sprzedaję jako uszkodzone !! Sprzedaję cały komplet wraz z kierunkami . Zapraszam do licytacji a oto zdjęcia lamp: link do aukcji : http://moda.allegro.pl/komplet-lamp-bmw-e46-z-kierunkami-licytacja-i3159692854.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi