BOGDAN Opublikowano 23 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2006 Chciałem otworzyć przednią maskę i nie udało się . Poprostu zamek w klapie nie reaguje na naciąg linki. Może ktoś wie jak otworzyć maskę, bo mi nic do głowy nie przychodzi.Samochód to e39 525td. A na nadchodzące Święta Bożego Narodzenia wszystkim składam życzenia szczęśliwych spokojnych i radosnych świąt, oby nam się nasze autka nie psuły. Bogdan [ Dodano: 29 Grudzień 06, 10:24 ] Już poradziłem. rozkręciłem rączkę od otwierania klapy i kilka razy na wyczucie pociągnąłem i wepchnąłem pancerz od linki. A następnie kombinerkami pociągnąłem linkę - trzymając za pancerz no i sezam się otworzył !. Jak czytałem w mądrych książkach problem z otwarciem może wystąpić w BMW po wypadnięciu pancerza z prowadnicy przy zamku, a to się stało u mnie jak nieopatrznie musiałem pociągnąć go przy wcześniejszych naprawach. Pozdrawiam. Bogdan. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi