SMIRNOFF Opublikowano 4 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2007 Witam wszystkich klubowiczów!!! Moją bumę zakupiłem w lutym 2006-po długich poszukiwaniach w końcu znalazłem bezwypadkową 740i z 95r. z ręczną skrzynią, dość dobrym wyposażeniem i ludzkim przebiegiem. Przywiozłem ją zza zachodniej granicy i póki co jestem zadowolony. Pozdrawiam Was z trochę odległego Nowego Sącza!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2007 No no... to kolega teraz ma 2 metry z przodu, 2 metry z tyłu.... uklon_bmw Koniecznie zapodaj jakieś fotki 8) No i koniecznie wpadnij na jakiś spot - w końcu Olejus ze swoją siudemą będzie miał kolegę bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nibiru Opublikowano 4 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2007 <bmw_2> Siemka DUŻY :-] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIT Opublikowano 4 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2007 Witeczka <bmw_2> <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 5 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2007 Witam na forum <bmw_2> Niezłe świnki alpinki w zagrodzie , tylko pogratulowac takiej gromadki :wink: ... czekamy na zdjecia bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maltarn Opublikowano 5 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2007 Siema, fajny nick :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zebb Opublikowano 6 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2007 NO witam Fura konkret - trzeba by to zobaczyć na żywca!!!! Może kiedyś na spocie? Zapraszam <bmw_1> <bmw_1> <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszek Opublikowano 6 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2007 <bmw_2> gratuluje zakupu jest czym pojeżdżić (wygodnie) bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SMIRNOFF Opublikowano 8 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2007 Dzięki za miła powitanie!!! Mam nadzieję, że zobaczymy się na jakimś spocie. Niedługo wybieram się do Wrocławia, więc może akurat będzie okazja. Fotki zapodam do galerii. Wielkie Pozdro z gór!!! Będziesz Mógł Wyprzedzać [ Dodano: 8 Styczeń 07, 11:31 ] <bmw_2> Siemka DUŻY :-] Siemka, u mnie jest trochę śniegu, przyjeżdżaj! Ludzie jeżdżą-i na deskach i autami bokiem Wielkie Pozdro z gór! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pp100 Opublikowano 8 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2007 witam 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski Opublikowano 8 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2007 dziendoberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi