Cember666 Opublikowano 29 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2013 Witam, mimo wahania wystawiam na sprzedaż swoje BMW Z3 Roadster,samochód w b.dobrym stanie o bezwypadkowej przeszłości, którą potwierdzić mogą oględziny, wizyta na stacji diagnostycznej i co tylko dusza zapragnie, ponieważ nie jest to ulep jak większość na aukcjach, mimo sprzedających kłamiących w żywe oczy o świetnym stanie pojazdów użytkowanych przez emerytów znad Renu Auto chcę sprzedać, ponieważ marzy mi się pojazd z V8, bądź po prostu innym motorem o większej mocy i liczbie cylindrówrów oraz bardziej całoroczny-Z3 zimą nie użytkowałem; jednak dopuszczam możliwość zamiany, wszelkie propozycje oraz sprawy dot. ogłoszenia proszę kierować na maila tinda222@wp.pl, na priv, bądź pod nr telefonu 502 227 104 - śmiało pisać smsy, rzadko jestem w stanie odebrać Auto w pełni oryginalne - oryginalne felgi, nie cofnięty przebieg 127 000 km, po wymianie oleju niecałe 200 km temu, mechanicznie bez zarzutu,wizualnie jak na wiek też b.dobrze, obecnie do wymiany tylko szyba w dachu- wypinana na zamek, koszt na allegro to 300zł. Auto jest zadbane i garażowane, w tygodniu do obejrzenia po umówieniu we Wrocławiu, w weekend zdarza się także i w Wałbrzychu,także proszę śmiało się umawiać Poniżej cena auta,zdjęcia,oraz rozkodowany VIN Cena 17 000 zł. Pozdrawiam. P.S: Zamiana możliwa, również z moją dopłatą, rozważę każdą propozycję. Dane pojazdu Art. Wartość Numer podwozia WBACJ11030LA70556 Kod typu CJ11 Typ Z3 (EUR) Typoszereg E E36 (7) Seria 3 Rodzaj konstrukcji ROADST Układ kierowniczy LL Drzwi 2 Silnik M43 Pojemność skokowa 1.80 Moc 85 Napęd HECK Skrzynia biegów MECH Kolor MONTREALBLAU METALLIC (297) Tapicerka LEDER OREGON/SCHWARZ (Q2SW) Data prod. 1996-10-29 Wyposażenie Kod Nazwa (interfejs) Nazwa (ETK) S243A AIRBAG FUER BEIFAHRER Poduszka powietrzna pasażera S255A SPORT-LEDERLENKRAD Kierownica sportowa ze skóry z poduszką S271A LM RAD/Z LINE BMW LA wheel Z Line S314A FRONTSCHEIBENWASCHDUESEN BEHEIZT Lusterko zewn. /Zamek kier. podgrz. S388A VERDECK SCHWARZ Dach składany czarny S410A FENSTERHEBER, ELEKTRISCH VORN Siłownik szyby elektryczny przedni S423A FUSSMATTEN IN VELOURS Dywaniki podłogowe Velours S428A WARNDREIECK Trójkąt ostrzegawczy i apteczka S438A EDELHOLZAUSFUEHRUNG Wersja z drewna szlachetnego S494A SITZHEIZUNG FUER FAHRER/BEIFAHRER Podgrzwanie fotela kierowcy/pasażera S510A LEUCHTWEITENREGELUNG ABBLENDLICHT Regulator zasięgu świateł S530A KLIMAANLAGE Klimatyzacja S550A BORDCOMPUTER Komputer pokładowy S651A BMW Bavaria C Reverse Radio BMW Reverse RDS L801A DEUTSCHLAND-AUSFUEHRUNG Wersja krajowa Niemcy/Austria Kod Nazwa (interfejs) Nazwa (ETK) S818A BATTERIEHAUPTSCHALTER Główny wyłącznik akumulatora S863A SERVICE KONTAKT-FLYER EUROPA Spis dealerów, Europa S879A DEUTSCH / BORDLITERATUR Literatura pokładowa, niemiecki S925A VERSANDSCHUTZPAKET Ochronny pakiet wysyłkowy S945A BERUECKSICHTIGUNG PREISABHAENGK. Wyposażenie seryjne Kod Nazwa (interfejs) Nazwa (ETK) S380A HARDTOP-VORBEREITUNG Przygotowanie pod Hardtop S440A NICHTRAUCHERPAKET Pakiet dla niepalących S548A KILOMETERTACHO Licznik kilometrów S806A 3.BREMSLEUCHTE Trzecie światło stop Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi