Sobek Opublikowano 7 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2007 Yo! zwa mnie Sobek na imie mam Marek moje zainteresowanie to BMW i jedyny sluszny model E30 i takiego wlasnie bede szukal jak wpadnie troszke sianka do kieszeni :wink: Mieszkam w Jastrowiu kolo Piły WLKP 8) Pozdrawiam Marek <bmw> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beatka Opublikowano 7 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2007 witam <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Opublikowano 8 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2007 siemano <bmw> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski Opublikowano 8 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2007 czesc marek sobek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2007 Siemanko !! bmw_beer No i powodzenia w niedługim zakupie !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olejus Opublikowano 9 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2007 graba. Kiedyś korzystałem z pomocy drogowej z Jastrowia koło Piły bo E34 się zpierd... jak z nad morza wracaliśmy. Pewnie w Pile znasz Fangrofa ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobek Opublikowano 9 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2007 Pewnie w Pile znasz Fangrofa ?? Hymm chyba kiedys u niego bylem z kumplem! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olejus Opublikowano 9 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2007 To jest w Pile na górze koło stadionu , mija się domki i do konca , za ogrodzeniem w prawo. A w Jastrowiu to pomoc drogowa na wylocie na koszalin (w stornę koszalina po prawej stronie , jakis sklep z częściami tam mają tel 067 266 36 53). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobek Opublikowano 9 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2007 Aaaaaa no to tak bylem tam z kumplem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 11 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2007 Siemka , Pozdrowienia dla całego WLKP bmw_beer a skoro wlkp to moze znasz własciciela czarnej E30tki coupe z czerwoną skórą w srodku na blachach P2 KUBA ? <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIT Opublikowano 11 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2007 Witam <bmw_2> <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobek Opublikowano 11 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2007 a skoro wlkp to moze znasz własciciela czarnej E30tki coupe z czerwoną skórą w srodku nablachach P2 KUBA ? <bmw_1> hymm osobiscie nie znam, ale chyba chodzi o kogos z poznania?? Kawalek drogi mam do poznania i rzadko kiedy tak bywam :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoCureK Opublikowano 12 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2007 Czołem, udanych łowów, tylko nie takich jak w reklamie w tv (oj szkoda, szkoda:))))!!! Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi