Gość Jolcia Opublikowano 10 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2007 wprawdzie nie mam auta bmw (a nawet zadnego nie mam<ha>) ale sie tu zjawiam bo ktos mnie codziennie zaraza swoja pasja do tych aut wiec moze wlasnie pierwsze moje auto to bedzie wlasnie bmw a tak na razie to witam wszystkich hi mam nadzieje ze sie tu jakos solidnie i z hukiem wbije Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toots Opublikowano 10 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2007 Goraco Wittam <bmw_2> Mam nadzieje ze ta osoba zarazi Cie na dobre ta wspaniala Marka jaka jest BMW happy_bmw No i kolejna Kobieta dolaczyla do grona Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIT Opublikowano 10 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2007 Witam <bmw_2> <bmw_1> <bmw_3> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nibiru Opublikowano 10 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2007 Witam w imieniu czerwonych BMW <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michu Opublikowano 10 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2007 Witamy <bmw_2> <bmw> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enzo Opublikowano 10 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2007 witka :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Opublikowano 11 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2007 <bmw> witam <bmw_2> witam <bmw> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2007 Siemaneczko !! <bmw_2> Witam w imieniu czerwonych BMW Zgadza się - kolejny CZERWONY dołącza <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ajoksander Opublikowano 11 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2007 HELLO <bmw_3> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 11 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2007 Heloł na forum <bmw_1> i pozdrówienia dla zarażającego pasjonata bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jolcia Opublikowano 11 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2007 Heloł na forum <bmw_1> i pozdrówienia dla zarażającego pasjonata bmw_beer a ten pasjonat to z tego forum namowil mnie zebym sie zalogowala to jestem na razie obserwuje co tu sie dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2007 siemka witam sąsiadke z RADWANIC <bmw_1> <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jolcia Opublikowano 11 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2007 siemka witam sąsiadke z RADWANIC <bmw_1> <bmw_2> niestety nie jestesmy z tych samych radwanic ale witam wiatm hi ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2007 to z ktorych RADWANIC? :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kryss Opublikowano 11 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2007 witam maniaczke BMW:),no i miejmy nadzieje ze przyszla posiadaczke;)gorące pozdrowionka,pa <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jolcia Opublikowano 11 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2007 to z ktorych RADWANIC? :twisted: z radwanic niedaleko glogowa ha taki ktos mial kaprys i zrobil drugie radwanice:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski Opublikowano 11 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2007 hi Jolcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mack` Opublikowano 12 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2007 wprawdzie nie mam auta bmw (a nawet żadnego nie mam<ha>) ale się tu zjawiam bo ktoś mnie codziennie zaraza swoja pasja do tych aut wiec może właśnie pierwsze moje auto to będzie właśnie bmw a tak na razie to witam wszystkich hi mam nadzieje ze się tu jakoś solidnie i z hukiem wbije Witam Ciebie na Forum... Osobę zarażoną pasją do BMW . Serdecznie i gorąco witam Cie na BMW Klub Wrocław Pozdrawiam z Kielc <bmw_1> <bmw_2> happy_bmw <bmw> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wircik Opublikowano 12 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2007 Witam wszystkich maniaków BMW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michu Opublikowano 26 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2007 Hej Jolcia . <bmw_2> Witam i od razu ostrzegam przed tym gościem co Ciebie zaraził . On bardzo lubi swoją bumcię :mrgreen: Pozdrów Piotrka <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mack` Opublikowano 26 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2007 Michu, Fajnie mamy modelke na forum . mmm gwiazdeczka Michu jak myślisz zgodzi sie być maskotką tzn yy hmm miss Maxbimmer ? <bmw_1> happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michu Opublikowano 26 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2007 Mack` nie zaczepiaj koleżanki :? Toots wszystko czyta , chcesz mieć wycieczkę z Głogowa :?: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maltarn Opublikowano 26 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2007 hmm.... na Kielce to byłoby troche ryzykowane bueheheh :mrgreen: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jolcia Opublikowano 27 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2007 oj oj co tu sie dzieje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toots Opublikowano 27 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2007 A co ma sie dziac :?: Jolcia bedziesz maskotka MaxBimmera i dostaniesz sluzbowe BMW :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi