wircik Opublikowano 13 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2007 Witam wszystkich zwolenników i posiadaczy BMW ( tych starszych i tych nowszych) Gorące pozdrowienia z Wielunia. Nie mieliśmy okazji sie nigdy poznać ale wszystko przed nami!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adihash Opublikowano 13 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2007 siemka wircik . nie ma to jak klasyczne E30 co? fajny masz tam mot0r 140km w tej budzie daje rade .szukalem takiej coupe z tym motorem, ale wyszlo calkiem inaczej.a ile to pali bo moj to smok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wircik Opublikowano 13 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2007 witam. Nie jest żle . chociaż zawsze mogło być lepiej. powiem tak jak ja jezdze to dużo pali od 10 - 30 l gazu, wszystko zależy od nogi i fantazji, ale srednio jak nie szleje to 10l gazu (jak zona jezdzi to nawet koło 7 - ale to nie jazda). Moje maleństwo jest M-pakiecie. pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adihash Opublikowano 13 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2007 ten typ tak ma .u mnie podobnie jak latam na 100%to tak 20l wciagnie. a jak tak spokojnie to nawet 11l ale to naprawde spokojnie ?ostatnio testowalem oszczedna jazde starych wiozlem na swieta a jak pogonilem szybciej to zara gadka starego typu ;kurwa zwolnij bo ide na autobus ;pozazdroscic M pakietu w tym ubranku E30 wyglada najpiekniej .pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski Opublikowano 14 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2007 witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2007 Siemaneczko !! <bmw_2> Wieluń - czyli latem nad jeziorko bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi