Dudek Opublikowano 8 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2013 możesz spróbować podciągnąć ręczny przy dźwigni ręcznego są tam dwie śruby każda z nich od odpowiedniej strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 8 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2013 zeby wyregulowac szczeki recznego nie trzeba sciagac tarczy panowie:) Lukson przy drazku od recznego nie zawsze robi robote. Ja bym sciagnal tarcze i obejrzal szczeki ew. wlasnie tam podregulowalWysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka Luksonowi pewnie nie chodziło o to, żeby regulować przy drążku, ręcznego , a żeby podkręcić ręczny wystarczy tylko podnieść tył na lewarku, wykręcić 1 jedną śrubę koła , nastawić na regulator i pokręcić śrubokrętem. A co do ręcznego w E46 to jest on tylko do zaciągnięcia podczas postoju, a nie do szarpania go podczas jazdy , bo szczęki mają za małą płaszczyznę cierną i nie dadzą rady zatrzymać w większości przypadków szerokich kół :4: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabol Opublikowano 8 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2013 A to zwracam honor ja o tym nie wiedzialem na przyklad ale czlowiek sie uczy cale zycie Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 8 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2013 A to zwracam honor ja o tym nie wiedzialem na przyklad ale czlowiek sie uczy cale zycie Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka To trza było kolegi zapytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukson Opublikowano 8 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2013 dokładnie Basters:D moze kolega chce reczny hydrauliczny tez mozemy zrobic:) wtedy masz 100% kazdy zakret na ''recznym'' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi