dave_90 Opublikowano 5 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 (edytowane) Witam Muszę sprzedać mojego Turaska Mianowice: E46 320d Touring 136 KM Autko jest zadbane i dopieszczone Staram się je robić na bieżąco, więc nie ma rażących mankamentów VIN: WBAAX71040PE54136 NA PLUS: -nowy olej + filtr -zregenerowane zaciski (piaskowne i szkiełkowane u jednego z użytkowników forum niestety nie pamiętam nicka) -zalany nowy płyn hamulcowy ATE -nowe tarcze i klocki NA MINUS: -swożeń w wachaczu prawy przód się skończył (do wymiany cały wachacz) -poduchy skrzyni (i odrazu silnika) do wymiany - rdza w 3 punktach (drzwi P/T, przód między progiem a błotnikiem i na błotniku L/P przy kierunkowskazie) -przy wymanie poduch skrzyni pokusiłbym się o zestaw naprawczy 5-tego biegu (41 zł allegro), bo jak jest zimno to czasami nie wraca z 5 do centrum, znany problem w manualach BMW Link do tematu o mojej BM macie w podpisie Miały być mody na moc i wygląd, ale nie było, pozostała seria ze względu na dziecko (bardziej zajmowałem się stroną techniczną, żeby było to pewne auto) W lutowe mrozy po -15 st. odpalanie bez problemu Cena za auto stosunkowo niska, bo potrzebuje pieniążków (nie będę tłuaczył po co, dlaczego, bo i tak nikogo to nie interesuje ) Allegro: BMW e46 320d *ZADBANY* *OKAZJA* *ZAREJESTROWANY* (4023395027) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Cena: 10000 zł Kontatk: 789290501 Dawid Edytowane 6 Marca 2014 przez dave_90 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 6 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2014 popraw ogłoszenie przeczytaj regulamin bo ci admin do kosza wywali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dave_90 Opublikowano 18 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2014 Koledzy 9500 zł, bo czas zaczyna gonić coraz bardziej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi