Dj Grevious Opublikowano 26 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2007 ja akurat duzo widzialem podobnych do tej twojej moge ci nawet foty powrzucac 8) Poka poka... Tylko te z polskimi blachami a nie z zagranicznymi pozdr... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacGywer Opublikowano 26 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2007 no na polskich blachach to niemam bo w polsce zadko jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adihash Opublikowano 26 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2007 a dla mnie to jest AGRO wole orginalnych tunerow BMW.najfajniejsze bety jak dla mnie wyreca ALPINA. lekki tuning optyczny ale za to ROK 92 w budzie E36 B10 bi-turbo R6 Vmax 293km/h 5.6 do paki (360ps).po prostu jak dla mnie bejca ma wygladac delikatnie ale za to ma latat.i to jest piekne.niepozorny pocisk. wiadomo azdy ma swoj gust. o gustach sie nie dyskutuje, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2007 a ja powiem tak wszystkie trzy pelny kozak ta kupeje widzialem osobiscie jest super gdyby nie jedno male niedociagnicie ktore zupelnie przypadkiem zauwazylem ale nawet z tym jest miodzio bo nie ma szpachli jak to w polsce czesto bywa :twisted: <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TDSerek Opublikowano 26 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2007 no na polskich blachach to niemam bo w polsce zadko jestem buehueuh czyli co jak pomaluje na niebiesko czarny kolor to tez bede mial taka sama bunie...prosze cie beuuee... przedewszystkim chodzi o poszezenie..i tyle..pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dj Grevious Opublikowano 26 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2007 no na polskich blachach to niemam bo w polsce zadko jestem No więc właśnie ! Ja w polsce ani na fotkach nie wiedziałem podobnej ani na zywo ! A te foto co dałes pewnie pochodzi gdzies zza granic polski... ! A wiec... Bunie ktorą przedstawiłem jest jedyna w polsce moge sie mylic ale nie wiedziałem takiej samej (chodzi mi o poszerzenia.... ! pozdr.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacGywer Opublikowano 27 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2007 kurde ja jutro kupuje trabanta daje na masce balwana z tylu maechewke i bede mial jedyne w polsce zajebiste auto :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 27 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2007 ej pany, jedni lubia ogorki inni groszek, wiec o co sie spierac, koniec offa pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacGywer Opublikowano 27 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2007 ej pany, jedni lubia ogorki inni groszek, wiec o co sie spierac, koniec offapozdro dokladnie !! jednym sie tak podoba a drugim tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enzo Opublikowano 27 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2007 kurde ja jutro kupuje trabanta daje na masce balwana z tylu maechewke i bede mial jedyne w polsce zajebiste auto :wink: :wink: :wink: :wink: [ Dodano: 27 Styczeń 07, 15:51 ] Dj to niejest tuning na maxa !! mi sie niepodoba taki tuning na maxa !! nienarzucaj mi tego ze musi mi sie podobac !! pokazales tu fure kolegi wiec musisz sie liczyc z tym ze jednym sie podoba a drugim nie !! Ale ja nic nie narzucam poprostu wyrazam zdanie na temat Bawarki Twojego kuzyna... Mi sie akurat ona nie podoba... Bo jezdzi takich na polskich drogach miliony... a takie bmw jak pokazałem jezdzi tylko jedno bo jak narazie nigdzie w polsce nie wiedziałem podobnej... ! a wiec jest jedyna w swoim rodzaju ! Obnizony ? hmm a jak ma obnizyc ? do tego stopnia ze ma chaczyc kołami o nadkola ? a po wjechaniu w mala dziure ma sobie urwac progi i przedni zderzak ? pff... hmm... Miloiony? to pokaz mi fotki takich bawarek? Bo ja jakos zadk otakie widze... I te sa kozak :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dj Grevious Opublikowano 27 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2007 kurde ja jutro kupuje trabanta daje na masce balwana z tylu maechewke i bede mial jedyne w polsce zajebiste auto :wink: :wink: :wink: :wink: [ Dodano: 27 Styczeń 07, 15:51 ] Dj to niejest tuning na maxa !! mi sie niepodoba taki tuning na maxa !! nienarzucaj mi tego ze musi mi sie podobac !! pokazales tu fure kolegi wiec musisz sie liczyc z tym ze jednym sie podoba a drugim nie !! Ale ja nic nie narzucam poprostu wyrazam zdanie na temat Bawarki Twojego kuzyna... Mi sie akurat ona nie podoba... Bo jezdzi takich na polskich drogach miliony... a takie bmw jak pokazałem jezdzi tylko jedno bo jak narazie nigdzie w polsce nie wiedziałem podobnej... ! a wiec jest jedyna w swoim rodzaju ! Obnizony ? hmm a jak ma obnizyc ? do tego stopnia ze ma chaczyc kołami o nadkola ? a po wjechaniu w mala dziure ma sobie urwac progi i przedni zderzak ? pff... hmm... Miloiony? to pokaz mi fotki takich bawarek? Bo ja jakos zadk otakie widze... I te sa kozak :wink: http://img317.imageshack.us/img317/6348/pict89210ts.jpg Ma brewki <lol> i fele lol no i pomalowane Hamulce na zajebisty kolor czerwony http://img168.imageshack.us/img168/2338/e36torunoc0.jpg Nie mam wiecej ale na co dzien sie widuje buraków którzy mają znaczki M3 choc ich rzeczywisty silnik to 1.8 wpierdzielą brewki , fele i myslą ze juz jest po tuningu zajebistym lol Dlatego mowie takich smigieł jezdzi wiele po polsce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 27 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2007 kurde ja jutro kupuje trabanta daje na masce balwana z tylu maechewke i bede mial jedyne w polsce zajebiste auto :wink: :wink: :wink: :wink: [ Dodano: 27 Styczeń 07, 15:51 ] Dj to niejest tuning na maxa !! mi sie niepodoba taki tuning na maxa !! nienarzucaj mi tego ze musi mi sie podobac !! pokazales tu fure kolegi wiec musisz sie liczyc z tym ze jednym sie podoba a drugim nie !! Ale ja nic nie narzucam poprostu wyrazam zdanie na temat Bawarki Twojego kuzyna... Mi sie akurat ona nie podoba... Bo jezdzi takich na polskich drogach miliony... a takie bmw jak pokazałem jezdzi tylko jedno bo jak narazie nigdzie w polsce nie wiedziałem podobnej... ! a wiec jest jedyna w swoim rodzaju ! Obnizony ? hmm a jak ma obnizyc ? do tego stopnia ze ma chaczyc kołami o nadkola ? a po wjechaniu w mala dziure ma sobie urwac progi i przedni zderzak ? pff... hmm... Miloiony? to pokaz mi fotki takich bawarek? Bo ja jakos zadk otakie widze... I te sa kozak :wink: http://img317.imageshack.us/img317/6348/pict89210ts.jpg Ma brewki <lol> i fele lol no i pomalowane Hamulce na zajebisty kolor czerwony http://img168.imageshack.us/img168/2338/e36torunoc0.jpg Nie mam wiecej ale na co dzien sie widuje buraków którzy mają znaczki M3 choc ich rzeczywisty silnik to 1.8 wpierdzielą brewki , fele i myslą ze juz jest po tuningu zajebistym lol Dlatego mowie takich smigieł jezdzi wiele po polsce... Sory ale chyba te zdjecia ktore wkleiłes kompletnie nie oddaja tego stylu modyfikacji jakim poddany byl ten kombiak , napisze w skrócie solidna gleba i kultowe fele ni mniej ni wiecej , napewno te ktore wkleiłes nie nawiazuja do tego stylu :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dj Grevious Opublikowano 27 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2007 nie wiem moze masz racje... w kazdym bądz razie takie BMW jakie ma Twoj kuzyn widziałem wieeeele razy nic szczególnego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 27 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2007 RS1 8,5" i 10" to rarytasik u nas tyle powiem, a ten kombiaczek to german i tyle ta z pierwszych postow wyglada fajnei ale takie poszerzenia to mi za bardzo do NFS ida pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enzo Opublikowano 27 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2007 Dokaldnie Kosa i Mordul maja racje... Po za tym na tej drugiej fotce te nzdezrak ala ///M3 E46 :roll: jak widzisz ejdnak nie ma duzo pozadneggo germana w Polsce... twierdzisz nadal ze sa, t ojednak znajdz :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dj Grevious Opublikowano 27 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2007 twierdzisz nadal ze sa, t ojednak znajdz Oczami Fotek nie zrobie <lol> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FRYCIU Opublikowano 27 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2007 Co am duzo pisać bryka fajna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacGywer Opublikowano 28 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2007 twierdzisz nadal ze sa, t ojednak znajdz Oczami Fotek nie zrobie <lol> jak kazdy ale wiesz ta od mojego kuzyna to ma maxymalne wyposarzenie i silnik 2.8 a nie 1.8 w dodatku kupil juz caly uklad wydechowy z H&K czy jakos tak (niepamietam dokladnie) basowa rurka podwojna kupil jeszcze takie cos jak enzo montowal na silnik (niewiem jak sie to nazywa bo sie na tym nieznam ale wiem ze to z bmw M3 kupil) jakies 2 miesiace temu, ma jeszcze tam chipa ja tak obliczal to mowil ze bedzie mial okolo 270 koni ale bedzie to montowal na wiosne bo teraz te auto stoi w garazu az przejdzie zima a te bmw poszerzane wyglada jak by mialo ze 300-400 koni a ma silnik 1.8 i wlasnie takie cos mi sie niepodoba aaaaa wogule mi takie cos do gustu niepodchodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TDSerek Opublikowano 28 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2007 twierdzisz nadal ze sa, t ojednak znajdz Oczami Fotek nie zrobie <lol> jak kazdy ale wiesz ta od mojego kuzyna to ma maxymalne wyposarzenie i silnik 2.8 a nie 1.8 w dodatku kupil juz caly uklad wydechowy z H&K czy jakos tak (niepamietam dokladnie) basowa rurka podwojna kupil jeszcze takie cos jak enzo montowal na silnik (niewiem jak sie to nazywa bo sie na tym nieznam ale wiem ze to z bmw M3 kupil) jakies 2 miesiace temu, ma jeszcze tam chipa ja tak obliczal to mowil ze bedzie mial okolo 270 koni ale bedzie to montowal na wiosne bo teraz te auto stoi w garazu az przejdzie zima a te bmw poszerzane wyglada jak by mialo ze 300-400 koni a ma silnik 1.8 i wlasnie takie cos mi sie niepodoba aaaaa wogule mi takie cos do gustu niepodchodzi heheh a twoja 5 ma pakiet m-technik i wyglada jak by miala 400 km a ma ile 136??? no wiec o co chodzi?? Pozdro...nigdy nie dojdziemy do porozumienia bo kazdy ma swoje ale i kazdy ma swoja wizje autka...tak czy siak bmw jest marka the best i tyle...reszta jest malo istotna..pozdro for all <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacGywer Opublikowano 28 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2007 hehehe moja ma zderzak z M5 a z tylu ma 520d ! a nie M5 a widze ze ty nierozpoznajesz bmw z M-pakietem po zdjeciu z przodu tez da sie rozpoznac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TDSerek Opublikowano 28 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2007 heh..wiem jak wyglada m-pakiet w 5. masz inne lusterka..z tyl zderzak wiem ze jest standardowy... ehh ...pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacGywer Opublikowano 28 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2007 heh..wiem jak wyglada m-pakiet w 5. masz inne lusterka..z tyl zderzak wiem ze jest standardowy... ehh ...pozdro hyhyhy :D wlasnie o lusterka mi chodzilo jednak wiesz co i jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enzo Opublikowano 28 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2007 quote="TDSerek"] twierdzisz nadal ze sa, t ojednak znajdz Oczami Fotek nie zrobie <lol> jak kazdy ale wiesz ta od mojego kuzyna to ma maxymalne wyposarzenie i silnik 2.8 a nie 1.8 w dodatku kupil juz caly uklad wydechowy z H&K czy jakos tak (niepamietam dokladnie) basowa rurka podwojna kupil jeszcze takie cos jak enzo montowal na silnik (niewiem jak sie to nazywa bo sie na tym nieznam ale wiem ze to z bmw M3 kupil) jakies 2 miesiace temu, ma jeszcze tam chipa ja tak obliczal to mowil ze bedzie mial okolo 270 koni ale bedzie to montowal na wiosne bo teraz te auto stoi w garazu az przejdzie zima a te bmw poszerzane wyglada jak by mialo ze 300-400 koni a ma silnik 1.8 i wlasnie takie cos mi sie niepodoba aaaaa wogule mi takie cos do gustu niepodchodzi Chyba chodzi Ci o kolektor ssacy No to gratuluje kuzynkowi, b otaki z M3 na akzd ycylinder ma odddzielna pzrepustnice to jest mega :!: Planuje keidys takie cos zalozyc do E30 :twisted: Dokaldnie to auto wygladem wnioskuje sie bardzo duza moc (nawiazuje do M3 GTR, oczywiscie nie ma do niej startu :wink: ) twierdzisz nadal ze sa, t ojednak znajdz Oczami Fotek nie zrobie <lol> jak kazdy ale wiesz ta od mojego kuzyna to ma maxymalne wyposarzenie i silnik 2.8 a nie 1.8 w dodatku kupil juz caly uklad wydechowy z H&K czy jakos tak (niepamietam dokladnie) basowa rurka podwojna kupil jeszcze takie cos jak enzo montowal na silnik (niewiem jak sie to nazywa bo sie na tym nieznam ale wiem ze to z bmw M3 kupil) jakies 2 miesiace temu, ma jeszcze tam chipa ja tak obliczal to mowil ze bedzie mial okolo 270 koni ale bedzie to montowal na wiosne bo teraz te auto stoi w garazu az przejdzie zima a te bmw poszerzane wyglada jak by mialo ze 300-400 koni a ma silnik 1.8 i wlasnie takie cos mi sie niepodoba aaaaa wogule mi takie cos do gustu niepodchodzi heheh a twoja 5 ma pakiet m-technik i wyglada jak by miala 400 km a ma ile 136??? no wiec o co chodzi?? Pozdro...nigdy nie dojdziemy do porozumienia bo kazdy ma swoje ale i kazdy ma swoja wizje autka...tak czy siak bmw jest marka the best i tyle...reszta jest malo istotna..pozdro for all <bmw_1> Ale M-pakiet i tak sie rozni zderzakami od wersji M... Wiec nie doknca tak z ta moca :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dj Grevious Opublikowano 28 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2007 Problem w tym ze nie dyskutujemy o tym co przedstawione BMW przezemnie ma pod maską tylko czy wam sie podoba ? A jak juz mamy dyskotuwać to moze pozostanmy przy wyglądzie ? Do BMW bedzie wsadzany mocniejszy silnik tak na marginesie... wiec o to nie macie co sie spierać ! A jak juz tak strasznie pogadac o mocy to pooglądajcie najpierw ten filmik lol przebija wszystko http://www.autokrata.pl/ogien/628/m3_e30_950_km/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adihash Opublikowano 28 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2007 http://video.google.com/videoplay?docid=-8071895731410147277&q=rudskogen A jak juz tak strasznie pogadac o mocy to pooglądajcie najpierw ten filmik lol przebija wszystko. ta E30 calkiem calkiem TEJ E34 NIC NIE PRZEBIJE KOLEGO!!!!!!TO JEST POTWÓR!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi