vegito Opublikowano 23 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 Szukam głównie E34 z V8, obojętnie czy automat czy manual. Auto musi mieć zdrowy motor i sprawną skrzynie. Co do blacharki nie oczekuję aby auto miało oryginalny lakier, ale wszystko musi się trzymać kupy. Jakaś delikatna rdza na dołach drzwi też mi nie przeszkadza ew. na nadkolach. Cena adekwatna do stanu. Do 10 000 zł. Kontakt: Priv, e-mail: dawko151@gmail.com tel: 669-381-681 Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
galone Opublikowano 23 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 to malo cenisz takie auta pochwal sie jak cos trafisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlebi Opublikowano 24 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 Wozu sprzedaje swoją ale ceni wyjściowo 20 tys zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vegito Opublikowano 24 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 Ale ja nie szukam oryginalnego 4.0 6ganga. Poza tym sprzedałem swoją za 9,5tys która była w idealnym stanie bez rdzy oryginalny lakier z fabryki, żaden element nie malowany, 1 właściciel. Tylko że to było b20 z 95r. Dlatego ja szukam zwyczajnej e34 ewentualnie e32 tylko że ma mieć m60 pod maską. Nie oczekuję cudów ale też nie szukam ulepa, średnia cena tych aut to 12-13tys. Takie auta ciężko sprzedać, dlatego ja proponuję 10tys, jeśli nic nie znajdę to podniosę budżet w przyszłości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 24 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 http://www.maxbimmer.pl/f16/bmw-e34-540i-24825/ tą widziałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vegito Opublikowano 24 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 (edytowane) http://www.maxbimmer.pl/f16/bmw-e34-540i-24825/ tą widziałeś Właśnie się nad nią zastanawiałem, wygląda na czystą i na nie zmęczoną. Jeśli wygląda jak na fotach to całkiem ok tylko że po aukcji na otomoto widziałem że to jakiś autohandel dlatego to trochę odrzuca... Jak pogoda dopisze to może ją na weekend obejrzę, jak coś zdam relacje. Edytowane 24 Marca 2014 przez vegito Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 24 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 Może nie tyle autochandel, znam gościa co nią śmiga, oczywiście o ile jeszcze jest, a nie poszła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niedzwiedz Opublikowano 25 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2014 Już poszła. Autochandel był dlatego bo nie miałem czasu żeby ją wystawić i znajomemu to zleciłem. A samochód został w Namysłowie także gdyby w przyszłości właściciel się rozmyślił to dam znać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vegito Opublikowano 25 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2014 Nie dziwię się, dobre auta schodzą od razu. Moja poszła w 1 dzień od pierwszego klienta. No nic trzeba szukać dalej Przypominam że w grę wchodzi również 3.0 v8 w e34 jak i e32. Wiadomo 4.0 też nie pogardzę Oglądałem już jedno 3.0 w turasie i strasznie mu brakowało mocy zbierało się jak moje m50b20 w automacie. Nawet kickdown tam nie działał :lol: Tak samo jeden Turing m50b25 w manualu jechał chyba gorzej niż mój 2.0 Ja to mam coś pecha do tych aut, a nie oglądam nawet tańszych niż za kwotę 7tys :bag: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
galone Opublikowano 25 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2014 trzymaj BMW 530i e34 3.0+LPG (4093826740) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vegito Opublikowano 29 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2014 Nie aktualne, jak zwykle szukałem czegoś a kupiłem całkowicie co innego No cóż zadecydował stan ogólny auta, niedługo się pochwalę w galerii :beta: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi