Skocz do zawartości

E34 V8

vegito

Rekomendowane odpowiedzi

Szukam głównie E34 z V8, obojętnie czy automat czy manual.

Auto musi mieć zdrowy motor i sprawną skrzynie.

Co do blacharki nie oczekuję aby auto miało oryginalny lakier, ale wszystko musi się trzymać kupy.

Jakaś delikatna rdza na dołach drzwi też mi nie przeszkadza ew. na nadkolach.

Cena adekwatna do stanu. Do 10 000 zł.

Kontakt: Priv, e-mail: dawko151@gmail.com

tel: 669-381-681

Pozdrawiam.

Ale ja nie szukam oryginalnego 4.0 6ganga. Poza tym sprzedałem swoją za 9,5tys która była w idealnym stanie bez rdzy oryginalny lakier z fabryki, żaden element nie malowany, 1 właściciel. Tylko że to było b20 z 95r. ;)

Dlatego ja szukam zwyczajnej e34 ewentualnie e32 tylko że ma mieć m60 pod maską. Nie oczekuję cudów ale też nie szukam ulepa, średnia cena tych aut to 12-13tys. Takie auta ciężko sprzedać, dlatego ja proponuję 10tys, jeśli nic nie znajdę to podniosę budżet w przyszłości.

Właśnie się nad nią zastanawiałem, wygląda na czystą i na nie zmęczoną. Jeśli wygląda jak na fotach to całkiem ok tylko że po aukcji na otomoto widziałem że to jakiś autohandel dlatego to trochę odrzuca...

Jak pogoda dopisze to może ją na weekend obejrzę, jak coś zdam relacje.

Edytowane przez vegito

Nie dziwię się, dobre auta schodzą od razu. Moja poszła w 1 dzień od pierwszego klienta.

No nic trzeba szukać dalej :D Przypominam że w grę wchodzi również 3.0 v8 w e34 jak i e32.

Wiadomo 4.0 też nie pogardzę ;) Oglądałem już jedno 3.0 w turasie i strasznie mu brakowało mocy zbierało się jak moje m50b20 w automacie.

Nawet kickdown tam nie działał :lol: Tak samo jeden Turing m50b25 w manualu jechał chyba gorzej niż mój 2.0

Ja to mam coś pecha do tych aut, a nie oglądam nawet tańszych niż za kwotę 7tys :bag:

• Dodaj nową pozycję...