Miro600V Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Witam. Sprzedam BMW E36 316i M43B16 Compact. Data opuszczenia fabryki - 29.08.1994. Przebieg 250 000 km. - elektrycznie regulowane lusterka - elektrycznie otwierane szyby oraz szyberdach - centralny zamek - wspomaganie - ABS - poduszka powietrzna kierowcy - komplet kół letnich na felgach aluminiowych - komplet kół zimowych na felgach stalowych + kołpaki ori BMW + - radio Pioneer DEH 2000MP CD MP3 - głośniki JBL 6x9 300W\100W RMS w tylnej półce NIE JESTEM HANDLARZEM i jestem 1 właścicielem w Polsce. Ściągnąłem go dla siebie w 2005 roku. Auto starałem się trzymać w jak najlepszym stanie mechanicznym. Wszystko wymieniane na bieżąco. Cały czas jeździł na Castrol 10W40. Auto ma oryginalny katalizator BMW. Aktualny przegląd i ubezpieczenie. W ostatnich 2 latach wymieniłem: przednie tarcze i klocki od Brembo, kompletny drążek kierowniczy, łączniki stabilizatora, tłumik końcowy, czujnik ABS Bosch. Założone amortyzatory Bilstein B4 przód + tył. Parę rzeczy jest do zrobienia, ale dorzucam trochę części. Blacharka jest do poprawek, a prawy przedni błotnik najlepiej wymienić (rdza). Nie zawsze łączy zamek pasażera. Szyba kierowcy zamyka się, ale potrafi się przycinać. Trzeba wyprać tapicerkę. Więcej informacji pod telefonem - 885 404 674 Cena jaka mnie interesuje to 3450 zł. Samochód stoi w Oławie. Powiem prawdę, bez krętactwa. Taka sytuacja. Bardziej aktualne foto na PW. Imageshack jest teraz płatny i muszę poszukać innego miejsca do zamieszczania zdjęć Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi