JohnyB Opublikowano 7 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 Witam. Jak w temacie interesuje mnie kupno szyby do dachu miękkiego i wszelkie info ile taka szyba możę kosztować plus ewentualnie koszty montażu jej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajmonowski Opublikowano 7 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 Na allegro jedna sztuka SZYBA TYLNA DACHU SZYBKA TYŁ BMW E46 CABRIO (4168010449) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JohnyB Opublikowano 7 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 widziałem to,miałem dzwonić do niego tylko nie wiem czy ta cena nie jest za duża jak na uzywke?jak myslisz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajmonowski Opublikowano 8 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 Nie mam zielonego pojęcia jak z ceną ponieważ mam coupe a nie cabrio ale jeśli jest jedna sztuka tylko to może warto wziąć te ogłoszenie pod uwagę. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pakos Opublikowano 8 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 z drugiej strony znajomy ostatnio kupił cały dach w bardzo dobrym stanie za 1500zł, więc za samą szybę to chyba trochę sporo, ale skoro jest tylko jedna to chyba nie ma co się zastanawiać, bo nie wiadomo kiedy pokaże się jakaś inna i czy będzie tańsza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JohnyB Opublikowano 9 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 zakupiona,teraz czekam na dostawę.Ciekaw jestem jak ją się montuje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi