ako Opublikowano 31 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2007 Witam mam problem z zapaleniem rano samochodu jak jest zimny na bezynie na gazie pali idealnie świece zmienilem palec kopułke i kable nowe i wtrysk mechaniczny zmieniony Co dalej nie wiem Dizeki pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michu Opublikowano 31 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2007 Może pompka paliwa niedomagać . ps . To jest M10 z wtryskiem już :?: <bmw> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ako Opublikowano 1 Lutego 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2007 Tak to jest wielo punkt Ale mechaniczny wtrysk A jakie cisnienie mam byc z pompy paliwa do wtrysku Dzieki pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kmailp Opublikowano 6 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2008 nie chce nic sugerować i podważać twojej wiedzy ale czy jesteś pewny że ona pali na gazie zamias benzyny? może poprostu przełącznik Cie oszukuje...pozdrawiam <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi