mat Opublikowano 1 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2007 Witam wszystkich serdecznie. Chciałem się przywitać, 2 dni temu stałem się właścicielem bmw e30 coupe 316i niestety silnik mały ale prawko mam od nie dawna ,a nie chcę się szarpać na samochód ,którego nie będę potrafił ujarzmić. Kolor czarny, jak tylko ją odbiorę od znajomego gdzie jest wymieniane kilka drobiazgów i umyję wstawię fotki [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adihash Opublikowano 1 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2007 siemko kolego E30 dobry wybor jeszcze czarna wypas. motor troche lipa ale sluszne myslenie nie sztuka kupic 535 R6 i potem patrzec jak stoi bo nie bedzie siana na paliwo. czekam na foty, pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pola Opublikowano 1 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2007 witam na forum <bmw_2> I zapraszamy na spoty bmw_beer happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beatka Opublikowano 1 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2007 witam <bmw_2> <bmw_3> czarne są naj.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat Opublikowano 1 Lutego 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2007 tylko czarna wchodziła w grę, z tym motorem to chciałem taki ,żebym nie musiał gazować bo nie jestem zwolennikiem lpg happy_bmw foty beda jak bedzie stala juz u mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski Opublikowano 1 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2007 witam <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nibiru Opublikowano 1 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2007 Witam w imieniu zielonej E30. Ja też zaczynałem od "lipnego" motoru-1.8 w 4 biegach na gaźniku...silnik akurat dla początkującego kierowcy (jakim to nadal jestem). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zico Opublikowano 1 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2007 witamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 2 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2007 HeLLoł Moto :lol: Sluszny silnik jak na zapoznanie sie z RWD bmw_beer Pozdrawiam i zapraszam na spoty :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 2 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2007 witam bardzo dobry wybor jak na poczatek pozdr bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIT Opublikowano 2 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2007 <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi