viviek Opublikowano 21 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 (edytowane) jako że moja perełka zaliczyła dachowanie, to rozpoczynam wyprzedaż części na początek idzie silnik przebieg 315tys, wszystko w jak najlepszym porządku, można sprawdzić bo jest jeszcze na aucie sprzedam zestaw na SWAP : silnik + skrzynia +komputer+wiazka nie wiem co jeszcze trzeba w silniku wymieniłem uszczelniacze ( z przodu i z tyłu ), nowa uszczelka miski, nowy olej jest zalany 10W40 jak widać jeździłem na gazie ( sekwencja ) więc nie ma żadnego nagaru, dla chętnego dorzucę kolektor pod sekwencję silnik po hamowni pokazał 172km, jednak została wymieniona wiskoza - nowy oryginal BEHR, która obniżała moc, także katy były/są chyba zapchane więc moc będzie coś koło serii Cena 2500zł za silnik + skrzynia +komputer+wiazka jak potrzebujesz czegoś to pisz, na pewno się dogadamy vadery, pdc, serducho nie są na sprzedaż nakładki na progi proste kolor czarny cena 200zł listwy drzwiowe mpakiet komplet 200zł - trzymają się na spinkach lecz nie dochodzą w 100% więc najlepiej trzeba przykleić nowo obszyta podsufitka czarny materiał porsche + 4 słupki + lampki + osłonki słoneczne Mpakiet - całość 600zł skórzana kanapa czarna rozkładana + zagłówki = 180zł kontakt 785883010 lub priv części są do odbioru w miejscowości Strzelin ok 40km na południe od Wrocławia Edytowane 3 Czerwca 2014 przez viviek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viviek Opublikowano 3 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 (edytowane) nowa cena za silnik - brak kolektora ssącego 1600zł za 900zł dorzucę cały układ wydechowy - nowa tłumik końcowy listwy boczne jeszcze aktualne do sedana Edytowane 3 Czerwca 2014 przez viviek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi