Pakos Opublikowano 5 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2014 Witam pytanie trochę amatorskie jaka szerokość maxymalna felg do mego e 46 Cabrio?? Na swoje felgi już się nie mogę patrzyć i co chwilę zaglądam to na allegro to na OLX. Mam prawie nowe opony Continental 225/40/18, które bym chciał wykorzystać, więc jaką optymalnie szerokość felgi na to polecacie?? i jakie ET, żeby ładnie siadło, ale oczywiście nie wystawało czy np ET20 wchodzi w grę w e46?? czy to będzie wystawało za mocno?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 5 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2014 Mam w sedanie et 20 na przodzie i felga jest na równo z nadkolem ,8 cali szerookie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
galone Opublikowano 5 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2014 a tak przypadkowo trafilem nawet ma zdjecia na e46 Felgi skręcane RH zw3 18 5x112 dystans 5x120 Bmw (4279842120) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pakos Opublikowano 5 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2014 w e39 mam 17" styling 23 m-kontur. No i właśnie do Cabrio też chcę coś z rantem. Cena tych felg RH jest może w moim zasięgu ale chyba nie chcę wydawać tyle za felgi. Będę celował w coś między 2500-3000maks. Chcę się zorientować dokładnie jakiej szerokości szukać i ET, żeby później się nie denerwować i nie kombinować z dystansami itd. jeżeli chodzi o wzór to chyba będę celował w coś takiego co ma Koko. A na tyle jaki masz rozmiar felg?? i jaki rozmiar opon?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 5 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2014 w e39 mam 17" styling 23 m-kontur. No i właśnie do Cabrio też chcę coś z rantem. Cena tych felg RH jest może w moim zasięgu ale chyba nie chcę wydawać tyle za felgi. Będę celował w coś między 2500-3000maks. Chcę się zorientować dokładnie jakiej szerokości szukać i ET, żeby później się nie denerwować i nie kombinować z dystansami itd. jeżeli chodzi o wzór to chyba będę celował w coś takiego co ma Koko.A na tyle jaki masz rozmiar felg?? i jaki rozmiar opon?? tyl 9 cali et24 i opona 215/40 ,ale z tylem to jest klopot ,nie dalo sie jezdzic bez ingerencji w blotniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 6 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2014 tyl 9 cali et24 i opona 215/40 ,ale z tylem to jest klopot ,nie dalo sie jezdzic bez ingerencji w blotniki W sedanie tak, w coupe są szersze nadkola z tyłu więc w cabrio będzie zapewne podobnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pakos Opublikowano 9 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 czyli chyba jednak et trochę większe, bo autem w większości jeździ żona i żadne permanentne gleby i twarde zawieszenie nie wchodzi w grę a tym bardziej ingerencja w błotniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarekpater Opublikowano 1 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 Jeśli chcesz porównać wymiary felg, et i takie tam to jest fajna stronka do tego. Online Wheel and Tyre Fitment Calculator. Offset, Tyre Stretch and Speedo Error | Will They Fit Możesz porównać obecne z nowymi. Wszystko tam masz opisane. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajmonowski Opublikowano 2 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 (edytowane) Siema. Skorzystam z tematu żeby nie tworzyć nic nowego. Pytanie moje brzmi następująco: Czy próbował ktoś wpakować Rondell 0058 8.5 J R17 ET13, ET15 10J do E46 coupe?? Ewentualnie będę szukał 4x8,5J. Podjarałem się felunkiem i badam możliwości Edytowane 2 Lipca 2014 przez Sajmonowski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 2 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 Siema. Skorzystam z tematu żeby nie tworzyć nic nowego. Pytanie moje brzmi następująco: Czy próbował ktoś wpakować Rondell 0058 8.5 J R17 ET13, ET15 10J do E46 coupe?? Ewentualnie będę szukał 4x8,5J. Podjarałem się felunkiem i badam możliwości masz dobra stronke dwa posty wyrzej,latwo przeliczyć czy wejdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajmonowski Opublikowano 2 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 masz dobra stronke dwa posty wyrzej,latwo przeliczyć czy wejdzie A na to patrzyłem oczywiście i Rondell byłby 7 cm szerszy od Styling 43 które teraz mam [ATTACH=CONFIG]30846[/ATTACH]. Muszę to jakoś pomierzyć :bag: Pocieszam się tym że podobno coupe ma szersze nadkola z tyłu więc może jakoś uda się upchnąć żeby nie wystawały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi