Lucius Opublikowano 10 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2014 Listwy są jak nowe, żadnych uszkodzeń, załamań czy rys Komplet przywieziony z niemieckiego szrotu, nikt nie cierpiał straty z jego powodu więc kupujący będzie miał czyste sumienie! W komplecie 90% spinek! Cena jaka mnie interesuje to 280pln, odbiór osobisty we Wrocławiu okolice ulicy Krakowskiej, podjechać, zobaczyć i zabrać tel:723 220 770 Jestem we Wro do Niedzieli [ATTACH=CONFIG]30621[/ATTACH] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lijo Opublikowano 10 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2014 Moze dudek łyknie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 11 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 Moze dudek łyknie Dudek już ma :4::4::4: zajrzał byś do mojego tematu jak pisałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UA Ivan Opublikowano 16 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 Czesć masz jeszcze listwy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi