Pirooz Opublikowano 1 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 Cześć, Posiadam ORYGINALNE gry (niestety tylko CD - bez opakowania), które już jedną nogą...yyy...krawędzią płyty były w koszu ale je uratowałem z rąk mej dziewczyny i tak oto te KLASYKI GATUNKU są do Waszej dyspozycji. Przeprowadzam się i znalazłem je podczas sprzątania. 1. FALLOUT 1 (PL) 2. FALLOUT 2 (PL) 3. FALLOUT TACTICS (PL) 4. FAR CRY (Kolekcja Klasyki - PL) 5. KOZACY ANTOLOGIA (Kolekcja Klasyki - PL) 6. THE FALL Chętni proszeni o odbiór we Wro. Ewentualnie się dogadamy gdzie się możemy spotkać. Z racji wykonywanego zawodu często latam po mieście więc jest możliwość gdzieś się zobaczyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 1 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 Bywasz w Oławie? :-P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pirooz Opublikowano 1 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 Od biedy mogę jutro być z samego rana bo kieruję się w stronę Kato to mogę podlecieć do Oławy i potem dopiero się wbić na A4. Ale to by było około myślę 8-8:30 rano. Potem dopiero w piątek po południu będę we Wro. No i cały weekend Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 9 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 Zostaw je u Pawła w warsztacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pirooz Opublikowano 10 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 Zostawione Paweł pewnie dalej siedzi na warsztacie i próbuje to zainstalować w czyjejś nawigacji 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi