6daro Opublikowano 14 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 Witam wszystkich kolegów poszukuje osoby z okolicy Długiej we Wrocławiu która posiada program diagnostyczny i miała by chwile wolnego czasu podpiąć moją BMW E39 TDS pod kompa. Bardzo proszę o pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 15 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2014 Wymagania niezłe, nie dość, że z Wrocławia to jeszcze z konkretnej ulicy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
6daro Opublikowano 15 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2014 No tak bo po co mam kogoś ciągnąć z końca wrocławia jeżeli ktoś ma może w okolicy. Ale już dałem rade więc temat do zamknięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 15 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2014 co było napisz czy dobrze szukałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi