Bax44 Opublikowano 17 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 Witam. Jak w tytule, znalazłem ogłoszenie BMW 740i z Łodzi, mam po prostu pytanie czy ktoś może kiedyś widział ten samochód, lub jest to "znajomy znajomego" i może coś więcej o nim powiedzieć. Jeśli nie, to chociaż osoby które miały styczność z e38 i tym silnikiem, pomogą doradzą na co zwrócić uwagę podczas zakupu. link: BMW 740 25500.00 PLN. łódź - otoMoto.pl Z góry dzięki. Jeśli temat nie w tym dziale itp. to podajcie gdzie go wrzucić. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 17 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 widzieć nie widziałem............ ale mam takie i wiem co jest 5 napewno niema tych 24tam iluś km przebiegu przy tym przebiegu to vanosy do roboty!!! i rozrząd też..... więc dolicz jakieś 6tyś minimum wiem co mówię bo w swoim mam to wszystko zrobione!!!!! zdjęcia przerobione w fotoszopie jak nic....... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M a t i Opublikowano 21 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2014 o dobre 7er w polsce teraz ciezko jak o dziewice w akademiku... z reszta sam przerobles pare "igiel"... dobrze ze jest podtlenek, wyposazenie robi wrazenie... trzebaby bylo dowrac kogos z okolicy kto podskoczylby obczaic co i jak 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi