PawelDSW Opublikowano 21 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2014 Hey,zna ktos moze te auta lub byl ogladac?mysle nad sprzedaza swojej e46,wiem ze wymienilem w niej pelno rzeczy dlatego nie mam cisnienia ale moze akurat ***BMW 535d, 3,0 BiTurbo 273KM- zobacz WARTO!!!*** (4434380332) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. BMW 530 31300.00 PLN. Ostrowiec świętokrzyski - otoMoto.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 21 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2014 znać nie znam.. ale dziś widziałem tą jasną na allegro i wsio fajnie ale brak skóry czy nawet alcantary ..... a ta z ostrzeszowa to ładna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelDSW Opublikowano 21 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2014 Skora to nie problem , wyglada ladnie,cena b.dobra,gosc niby wszystko powymienial ... chyba swoja jednak wystawie i sie zainteresuje czyms normalniejszym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlebi Opublikowano 22 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2014 Z ostrzeszowa na bank będzie jeszcze do opłat, ja miałem z małą navi, teraz już bym szukał tylko z dużą, ta z ostrowca ma skromne wyposażenie jak na 5, klima na korbki itd, nie wiem czy te zdjęcie jest słabe ale wygląda jakby prawe drzwi i błotnik były malowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 23 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 Paweł jak szukasz E60 to wyposażenie podstawowe: BiXenon, Navi Professional i Klimatronik bez tego bym nie oglądał nawet i wbrew pozorom nie daj się nabrać ze pokrętła jak ze stara to klimatronik bo w PL i takie rzeczy potrafią wmówić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelDSW Opublikowano 23 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 Jednak juz mi przeszlo , jechalem wczoraj e60 530d , chowa sie do mojej , 0funu z jazdy do konca sezonu raczej polatam swoją 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi