Szpadyzor71 Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Siema. Mam felgi o takich parametrach: 5x112 9jx16 et15 Chciałbym je wpakować do swojej trumny E34, oczywiście byłyby potrzebne dystanse zmieniające rozstaw śrub na 5x120. Jakiej grubości powinny być, żeby to się zmieściło bez rolowania? Istnieje w ogóle taka możliwość? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucius Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Trochę niskie to ET i jeszcze 9 cali do tego, raczej brak miejsca na dystans Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szpadyzor71 Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Kurde, tak też myślałem, że ciężko będzie to zmieścić bez rozpychania nadkoli, a dla 16" nie opłaca mi się tego robić. Będę szukał czegoś na wymianę. Można zamknąć i do kosza. Stoją w dziale giełda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi