pelton1985 Opublikowano 11 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2007 Mam mały problem w swojej e 36 coupe. Problem tkwi w tunelach od wentylacji>>>wiatrak działa ale powietrze się gdzieś "gubi". Czy znacie może jakiś warsztat we Wrocławiu specjalizujący sie w wentylacjach samochodowych BMW ale nie klimatyzacjach ? Proszę o pomoc i odpowiedz <bmw_1> Peace Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IeS Opublikowano 11 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2007 Może wymiana filtra przeciwpyłkowego pomoże? Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pelton1985 Opublikowano 11 Lutego 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2007 wiesz to dmucha ale nie wiem co jest grane...mam takie wrazenie jakby było totalnie zapchane lub cos podobnego...a gdzie jest ten filtr przeciwpyłkowy to sam tam zaglądne kupoie i wymienie <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FRYCIU Opublikowano 12 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2007 wwymień filtr pyłkowy i bedzie wsio ok! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid325 Opublikowano 12 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2007 Jak nie masz klimatyzacji to filtr jest pod korytkiem wlotu powietrza pod przednią szybą. A z klimą jest za schowkiem po lewej stronie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio Opublikowano 12 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2007 ja mam z klimą gdzie za schowkiem on jest?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bosford Opublikowano 12 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2007 Miałem ten sam problem,wymieniłem filtr i jest ok. Mój jest pod schowkiem, trzeba odkrecić tapicerke i głeboko szukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid325 Opublikowano 12 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2007 Najlepiej wymontować schowek. Za schowkiem po lewej jest takie pokrętełko trzeba go przekręcić zdjąć pokrywę i tam jest filtr bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio Opublikowano 12 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2007 tak myślałem.wymontowałem go i był brudny jak cholera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hylan Opublikowano 4 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2007 Dokładnie - choćby nie wiem co najpierw trzeba zacząć od filtru przeciwpyłkowego. U mnie to wszystko objawiało się podobnie, z tym że grzać jeszcze grzało ale klima praktycznie nic nie chłodziła. A jak wymieniłem to dosłownie włosy z głowy mi chciało zerwać podmuchem. Teraz jak wyjeżdżam nie muszę przejechać już 10 km żebybyło chłodniej w samochodzie tylko jakieś 100-200 m i można się przeziębić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IeS Opublikowano 4 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2007 A powiedzcie mi jedną rzecz. Rozebrałem cały spód pod schowkiem a samego schowka wymontować nie umiem, jak to się robi? Rozumiem, że dwie śróbki mocujące (widoczne za dwoma kratkami-wentylatorami) też trzeba odkręcić? Jeśli tak to jak wyjąć te kratki? Pozdrawiam schemat schowka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K@mil Opublikowano 4 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2007 sa jeszcze w kratkach nawiewu, nie odkrecasz kratek tylko dlugo srubokret. MNastepne 4 sa w schowku , 2 u gory i 2 na dole, nastepne sa pod samym spodem, zamykasz schowek i szukasz pod spodem ich Link dokladny http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?t=45734 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IeS Opublikowano 4 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2007 Dzięki bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maximus Opublikowano 5 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2007 kratki normalnie wyciagasz sa na zatrzaskach ale napewno ich nie wylamiesz robil;em to z tydzien temu. jak juz bedziesz wyciagal schowek rob to delikatnie bo wszedzie sa takie metalowe nakladane zatrzaski na ktore sie srobki wkreca i lubia spadac ja mialem z tym problem nie wiem jak bedzie u ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K@mil Opublikowano 5 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2007 a jak poodpadaja te metalowe zatrzaski, troszke sylikony albo gumowego kleju i bedzie gicio 8) ja kratek nie sciagalem do wyciagniecia schowka. POZDRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pelton1985 Opublikowano 25 Lipca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2007 filtr klimy zapchany wymieniłem i wszystko ko gra i dmucha happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2007 zastanawia mnie tylko jak radziles sobie z zaparowana szyba przednia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi