K@mil Opublikowano 14 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2007 Witam wszystkich!! Mam na imie Kamil ,lat 19, od wczoraj (13.02.07) jestem wlascicielem <bmw> E36 1.8i 94 roczek Zamieszkuje Stargard Szczecinski ale obecnie przebywam w Norwegii. Dopiero zaczynam wchodzic w swiat AUTO-MOTO :twisted: Jak zrobie fotki ,postaram sie je jak najszybciej tutaj umiescic:) Pozdrawiam wszystkich!! bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 14 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2007 witamy <bmw_1> czekamy na foty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duzy Opublikowano 14 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2007 <bmw_1> peace :)Pokaz te fotki...Ja jak nie mialem czym to telefonem robilem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K@mil Opublikowano 14 Lutego 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2007 zrobie moze jurto, a telefonem to i tak lipa:P Mam nadzieje ze sie spodoba nie jednej osobie bo mi sie podba :twisted: Pozdrawiam! <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FRYCIU Opublikowano 15 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2007 <bmw_2> Witam! zapodaj jakieś foty! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trolu Opublikowano 15 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2007 siema Podobac ma sie glownie tobie , ale nie zniszcz jej pseudo tuningiem <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2007 Siemaneczko !! <bmw_2> Fiordy uklon_bmw , renifery uklon_bmw , filety rybne Znajomi byli w Norwegii (turystycznie) i zdjęcia zrywały beret <bmw_1> :mrgreen: Pozdr. bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K@mil Opublikowano 15 Lutego 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2007 mozna lade widoczki poogladac i wogule ciekawie ale czasami sie nie chce juz chodzic po tych gorach zdjecia juz sa wstawione POZDRAWIAM!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski Opublikowano 15 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2007 witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszek Opublikowano 15 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2007 <bmw_2> witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K@mil Opublikowano 15 Lutego 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2007 witam wszystkich ---mile powitanko na forum Dziekuje 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jolcia Opublikowano 15 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2007 ja tez witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K@mil Opublikowano 15 Lutego 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2007 masz ladne imie moja dziwczyna tez ma takie 8) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jolcia Opublikowano 15 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2007 ha super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi