Kamcio Opublikowano 15 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 Czy ktoś wymieniał świece żarowe w N47? Potrzebowałbym wymienić dwie sztuki, ale przed zakupem chciałbym się dowiedzieć jak dużo pracy to wymaga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leo Opublikowano 15 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 Wymieniałem je wiele razy. Jest jedno ale, nie chcą się wykręcać i większość się ukręca co kończy się demontażem głowicy bo te ukręcają się tak cudownie że końcówka elektrody grzewczej zostaje w głowicy a gwint wchodzi Wiele głowic zdejmowałem właśnie po takiej akcji bo wtedy to już nawet święte wykrętaki do świec nie dają rady niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 15 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 Leo nie Strasz trzeba ściągać kolektor ssący? Gdzie dokładnie znajdują się świece? Jaki koszt wymiany u Ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 16 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 Niestety kolektor trzeba zdjąć, w wolnym czasie też się biorę za świece w moim 3.0d, u mnie koszt świec to ok 260zł. Roboty jest sporo więc wymień dla świętego spokoju wszystkie Wysłane z mojego LG-D405 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leo Opublikowano 16 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 w m57 wychodzą nawet na zimnym w n47 jet katastrofa nie wiem czy chce się tego podejmować chyba że będziesz świadom tego że może skończyć się ściagnięciem czapki (co jużm iało nie raz miejsce bo jak pisałem ukręca się sama część grzewcza i zostaje na samym końcu kanału w głowicy) świece masz pod kolektorem ssącym dostęp do nich to bajka jeśli chcesz więcej szczegółów to dzwoń powiem ci co i jak (605858540) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 5 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 Leo a powiedz mi jak możesz jak są liczone cylindry (od rozrządu, szyby, czy od przodu samochodu, nerek)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 8 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 DLA POTOMNYCH: -W N47 do demontażu świec NIE MA POTRZEBY zdejmowania kolektora ssącego, dojście jest idealne po zdjęciu podszybia. -Świece faktycznie wychodzą strasznie ciężko, ale udało się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi