Pirooz Opublikowano 30 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 INTERFEJS DIAGNOSTYCZNY ICAR4 VGATE WIFI OBD2 (5176285918) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Siema, Oglądałem właśnie Nowy Gadżet na TVN Turbo i pokazali to urządzonko. Wpinamy do OBD, włączamy wifi w naszym smartfonie i łączymy się bezprzewodowo z tym modułem. Odczytujemy wszystkie błędy, możemy je od razu wyszukać w Google jednym kliknięciem Można też błędy kasować. Czy ktoś się spotkał z tym towarem? Powiem tylko że można też na bieżąco monitorować wszystkie techniczne bzdety - ciśnienia, temperatury, osiągi itd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dduban Opublikowano 30 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 Hehe tez widzialem i paczke mam juz w drodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D0_DOMEL Opublikowano 31 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 szkoda kasy na ten egzemplarz co w tej aukcji. lepiej kupic na bluetooth za 40 zeta i program tourqe i masz do wglądu parametry silnka i checka sobie skasujesz. wątpie żeby tym połączyło sie z airbagiem i skrzynia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bercik117 Opublikowano 31 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 Zdecydowanie szkoda kasy. Tak jak wyżej DO_DOMEL napisał lepiej kupić bluetooth elm 327, sam takiego uzywam i jestem zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Również polecam bluetooth zamówiłem także.Programy już mam a jest ich kilka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dduban Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Powiem Wam ze dobre to w sumie jest. Tak do wozenia w aucie w razie WU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel80 Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 (edytowane) Mam na bluetooth i nie narzekam, ale znajomy ma na WIfi i tez ok Edytowane 6 Kwietnia 2015 przez Daniel80 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi