Dyzio 735 Opublikowano 8 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2007 jak seria waszym zdaniem jest najfajniejsza. wszystkie fajnie czy to 3 5 czy 7 ale ktora wam najbardziej przpada do gustu ?? <bmw> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
showtime-tv Opublikowano 8 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2007 BMKi wszystkie są piekne. A ze wzgledu na to ze teraz mam 525 TDS to E34 najpiekniejsze a w kombi to zwlaszcza a tak serio to naprawde dla mnie kazde BMW ma w sobie cos Tak samo jak dziewczyny z Lwówka znam pare :D:D Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyzio 735 Opublikowano 8 Marca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2007 O prosze :mrgreen: ja lubie 5 i 7. a 3 sa fajne ale to nie to samo oczywiscie bez urazy dla trojkowiczow ktorych jest tu duzo. jak 3 to tylko e30 <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2007 Moje skromne zdanie na ten temat przedstawia się następująco : 1. Najnajnaj E24 (1976-1989) <bmw> <bmw> <bmw> 2. Najnaj E-31 850i <bmw> <bmw> 3. Naj E38 (1994-2001) Ale zdania uczonych są podzielone :mrgreen: <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 9 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2007 1. Seria 3 E30 M3, BMW 3.0 CSL 2. Seria 6 E24 635 csi 3 Seria 7 E38 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2007 może lepiej ankietkę jakąś strzelić co Wy na to ?? pytanie_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trolu Opublikowano 9 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2007 1) E30 egzekwo z E38 :mrgreen: 2) BMW X3 & E46 M3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nibiru Opublikowano 9 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2007 Mi się podobają wszystkie bawarki, oprócz: cała seria 1 i X. Moje marzenie to 850 i E24-każda w osobnym garażu...jak na razie mam to co w opisie i chyba dłuugo to się nie zmieni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scraby81 Opublikowano 10 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2007 Mnie sie podobaja wwwssszystkie BMW oprócz tych po 2000 roku. To juz nie sa takie BMW jak te starsze. Nie obrazjac nikogo kto taka ma. Pozdro... :mrgreen: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryniek100 Opublikowano 11 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2007 ta ktora jezdze,ale marzy mi sie e38 ciemnowisniowe,z chromem,na bialych skorach i po liftingu,a z motorkow fajne jest BMW R-75 Sahara w kolorze feldgrau tylko bardzo drogie i malo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adihash Opublikowano 11 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2007 BMKi wszystkie są piekne. A ze wzgledu na to ze teraz mam 525 TDS to E34 najpiekniejsze a w kombi to zwlaszcza a tak serio to naprawde dla mnie kazde BMW ma w sobie cos Tak samo jak dziewczyny z Lwówka znam pare :D:D Pozdro TOURING jest pikny.a poza tym to E24 635CSI cudo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vtomax Opublikowano 11 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2007 oczywiście wszystkie bawarki są piękne <bmw_1> ja osobiście preferuje serie 7 :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi