pablito23 Opublikowano 26 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2015 Witam potrzebuje opini tym gwincie czy warto go kupić zastanawiam sie nad nim i nad Ta-technix ? Lowtec droższy ale czy twardszy od tat głównie interesuje mnie przód na tył mam customowe twarde spręzyny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_f Opublikowano 26 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2015 Witam potrzebuje opini tym gwincie czy warto go kupić zastanawiam sie nad nim i nad Ta-technix ? Lowtec droższy ale czy twardszy od tat głównie interesuje mnie przód na tył mam customowe twarde spręzyny. Nie wiem jak w e36, ale w e39 u siebie w lowtecu miałem regulacje na dolnej tulei mocowanej na piascie. Czyli obnizalem całym amorkiem(tak jak w BC Racing) , sprężyna była nie ruszana jak w przypadku ta technix. A twardość ok. Nie byl to mega beton. Przyjemnie się na tym poruszalo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 26 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2015 ja mam w e38 lowteca i jest dosyć komfortowy... a zakres obniżania bardzo duży ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablito23 Opublikowano 27 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 (edytowane) Jakie macie wersje 9.1 ? Jak z porównaniem do tat ? Mam u siebie tat ale się szybko posypał i dlatego czas na wymianę Edytowane 27 Września 2015 przez pablito23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 27 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 miałem Tat w e39 i jeździłem pół roku po sprzedaży auta nowemu właścicielowi się wylał po 3 miesiącach.. ja mam wersje 9.1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablito23 Opublikowano 9 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2015 A co powiecie o eibach pro street s lub Blistein b14 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Energy Opublikowano 25 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2015 ja mialem 9.1 w e46(xdrive) w pierwszym dniu pourywaly sie mocowania lacznika stabilizatora, poza tym regulacja wysokosci dosc marna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blazej3131 Opublikowano 25 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2015 Ja mam ta-technix i mam ustawiony na najmiększe ustawienie i wysokość dość pośrednią i jestem mega zodowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 26 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2015 też mam tat wywaliłem helpery skręciłem mocno w dół i jest gitara twardo i zero komfortu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablito23 Opublikowano 27 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2015 Jeszcze pytane odboje i osłony do gwintu są takie same jak w zwykłym zawieszeniu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 27 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2015 tak u mnie wszystko pasowało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi