dawid e46 Opublikowano 7 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 Witam, posiadam bmw e46 330d i chciałbym sie dowiedzieć jaki najlepiej lać Olej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maajkii Opublikowano 7 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 Ja tam Ci polecę LM 5W40 wcześniej możesz wypłukać silnik również środkiem LM LM- liqui moly Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 7 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 ja leje Castrol EDGE Turbo Diesel 5W40 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cziko Opublikowano 8 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2015 Ja mam zalany castrol edge 5w30 w m57d30 i 335tys. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konik Opublikowano 9 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2015 Ja proponuje oryginalny olej bmw 5w30 long life tak jak producent zaleca bmw_1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid e46 Opublikowano 10 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2015 aha takie cos mówicie, jeszcze moze dopowiem ze mam 150 tysi dopiero, to mysle ze ten standard wleje 5w30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 10 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2015 W te 150 tysięcy to nie bardzo bym wierzył. Ja mam 280 tysięcy i leję Motula 5W40. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darioital Opublikowano 10 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2015 Motul, Liqui moly, Millers oil -reszta to siki rozlewane w P-sce http://motoroils.pl/dlaczego.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMW-MANIAK Opublikowano 11 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 (edytowane) Zalej Motula, LM Lub Millera 5w30 reszta to mixol tak jak kolega mówi lany w Pl. Jeśli masz dpf to pamiętaj żeby był z normą do dpf. Jeśli jeździsz zadko ale dynamicznie to zalej 0w40 ja taki leje z motula do swojej 184km klientom leje 5w30 jeśli jesteś z okolic Kłodzka mogę Ci załatwić w dobrej cenie olej i filtry . Przy zakupie filtrów pamiętaj żeby oleju wziąć najlepiej manna lub coś podobnej klasy. Broń Boże filtrona, dlaczego? zapraszam do lektóry kolegi Leo, który dokładnie wyjaśnia dlaczego. Edytowane 11 Października 2015 przez BMW-MANIAK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel4freak Opublikowano 11 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 Motul, Liqui moly, Millers oil -reszta to siki rozlewane w P-sce MotorOils.pl - najlepsze oleje. Millers Oils, MOTUL. Zalej Motula, LM Lub Millera 5w30 reszta to mixol tak jak kolega mówi lany w Pl. Valvoline też nie jest u nas rozlewany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMW-MANIAK Opublikowano 11 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 Ale ja nic nie mówię o Valvoline. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel4freak Opublikowano 11 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 Piszecie jak by tylko te co wymieniliście były rozlewane za granicą, więc prostuje co jeszcze jest rozlewane za granicą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szpadyzor71 Opublikowano 11 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 Wszystkie co pisali sa git. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMW-MANIAK Opublikowano 11 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 Piszecie jak by tylko te co wymieniliście były rozlewane za granicą, więc prostuje co jeszcze jest rozlewane za granicą. Przepraszam źle zrozumiałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi