matiswidnica Opublikowano 10 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2015 (edytowane) Cześć, a więc zaczynam powoli kompletowac części po dzwonie, poszukuje w dobrej cenie : - lampy przód tj lewa, prawa razem z kierunkami Oczywiscie europejskie, (z dobrymi odblysnikami) fajnie by było jakby miały ringi, lecz nie koniecznie. - brewki tez lewa i prawa pod lampy (kolor titansilber) nie porysowane - nerki - i być może zderzak m pak Czekam na propozycje w komentarzach albo pw razem z cena pozdrówki Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Edytowane 10 Października 2015 przez matiswidnica Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matiswidnica Opublikowano 12 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 Na prawdę nikt nie ma nawet lamp? Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
słodki Opublikowano 13 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2015 Ja mam brewki oryginal Kamei mogę ci polakierowac na titansilber Zdjęcia - Pokazywarka.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matiswidnica Opublikowano 13 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2015 (edytowane) Kurcze mi chodzi o takie brewki pod lampę Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Edytowane 13 Października 2015 przez matiswidnica Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matiswidnica Opublikowano 18 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 Bump... Kupię również maskę po lifcie, kolor titansilber Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arena11 Opublikowano 19 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2015 Ja mam kierunki na przód. BMW e46 sedan kierunki przód kpl Lutynia • OLX.pl[id1]-20151011-[displayLink]-10086247@1-20151011101332 Oddam za 4 dyszki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacoBlack Opublikowano 20 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2015 Jak byś potrzebował odbłyśniki to mam gdzieś na strychu do oddania chyba 3 albo 4 obudowy lamp (bez kloszy). Obudowy raczej na złom bo mają popękane albo pourywane uchwyty do mocowania ale odbłyśniki całe i jakieś mechanizmy do regulacji w środku chyba też Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matiswidnica Opublikowano 20 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2015 Dzisiaj kupiłem lampy i kierunki, ale dzięki za odezew, Lecz w dalszym ciągu kupie brewki pod lampy!!! Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matiswidnica Opublikowano 31 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 Nieaktualne Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi