Chacko e30 Opublikowano 11 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2015 Witam,jak w tytule szukam wtrysku sterującego do tds... może ktoś ma,albo zna kogoś kto rozebrał/rozbiera tedeeska? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chacko e30 Opublikowano 12 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 Panowie poratujcie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lelu0 Opublikowano 12 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 Jesli ci to w czymś pomoże, to gość w warsztacie na Sołtysowickiej mowil mi ze ma dużo części do e36 tds. Jak chcesz mogę podejść zapytać, ale sądząc z nicka to nie wiem czy do twojego auta pasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 13 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2015 chacko tylko zobacz jaki masz swój wtrysk bo jak się nie mylę są różne, różnią się ciśnieniem u mnie jest 150 bar i co znalazłeś ? gdzieś mam zapasowy trzeba go sprawdzić bo się jeden przewód urwał ale przed tym działał niby zrobiłem ale nie był sprawdzany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chacko e30 Opublikowano 13 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2015 Już kupione,złożone, jeszcze pompe trzeba ustawić bo kopci masakrycznie... Dudek a jak Twój tds? Przełożyłeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 14 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 Dudek a jak Twój tds? Przełożyłeś? komora silnika wymyta,dzisiaj przełożyłem całą instalację silnika zostało tylko przełożyć miskę olejową bo w mojej jest czujnik i w wiązce kostka(w dawcy nie ma) i belkę silnika bo wyrwało poduszkę i uszkodziło gniazdo no i wrzucam silnik nie ma czasu jak się pracuję po 3 godzinny dziennie nie wiele się zrobi jeszcze samemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi