mareq Opublikowano 12 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 witam jak w temacie: pilnie kupię sprawną i sprawdzoną przepływkę do ww silnika. moja umarła pomoże ktoś ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareq Opublikowano 12 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 temat jest jakby palący w du.pe... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 12 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 Ją chyba mam , napisz do Stevena bo on ma ją odemnie ,brał do sprawdzenia auta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareq Opublikowano 12 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 Ją chyba mam , napisz do Stevena bo on ma ją odemnie ,brał do sprawdzenia auta Dzięki koko juz pisze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
linu666 Opublikowano 14 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 (edytowane) Jakoś tak podłączę się do tematu bo także potrzebuje przepływki do takiego samego silnika. Obecna prawdopodobnie odmówiła posługi lub szwankuje na zimnym i muszę nabyć nową w celu poprawy serca czarnej taczki . Niestety musi być z takiego samego modelu (m54b25) bo już podjąłem dwie próby (według katalogów powinna pasować) ale niestety ani 2,0 (ma inną wtyczkę) ani 3,0 (większa średnica) nie bangla jeśli ktoś jest w stanie mi pomóc w tym temacie to będę wdzięczny- może ktoś ma chociaż do użyczenia w celu sprawdzenia poprawności jej działania... HILFE!!!! Edytowane 15 Listopada 2015 przez linu666 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi